Ratrak#1635
hehe, ízlések és kormányok.. én egy régi (~15 éves) DFP-t cseréltem le mostanság egy G29-re... és amellett, hogy ég és föld, tök halk az új. Szóval vagy nekem volt mázlim a G29-el, vagy a DFP-t a fórumozók már csak füldugóval bírnák, vagy - és ezt tartom a legvalószínűbbnek - iszonyat túl van ez a dolog lihegve... És a DFP-vel is simán játszottam két kisgyerek mellett amikor épp időm volt rá, a G29 meg SOKKAL halkabb annál. Viszont, mivel ezt is 10+évre tervezem, nekem szempont volt a tartósság, és tényleg nagyon sok rosszat lehet olvasni a T300-akról, még akkor is, ha a szíjhajtás az "igazi". Tény, hogy ott van a "fogaskerekesség" a G29-ben, tény, hogy van ffb-lyuk középen. Ezekkel eddig is együtt éltem, +1/3-ad árat meg nem ért meg ezek hiánya plusz az extra rizikó - nekem.
A gariról meg annyit, hogy volt ismerősöm, aki 3x gariztatta 1 éven belül a telefonját.. mindháromszor szó nélkül ment a dolog, csak mindháromszor 3-5 hétig tartott a gariztatás. Utánajárás, idő, és szumma ~10hét teló nélkül, hát ez nem fun. Szóval ha lehet, én is úgy vagyok vele, hogy inkább nem gariztatni akarok, hanem játszani, ha már úgyis olyan kevés időm van rá ;)