unrealnoise#1619
Sokáig. :)
Nah jó, annyira nem, de 1 év biztosan volt. És használtam eleget! :)
Semmi baja nem volt. havernak adtam el, Kár volt, mert a G29 nem volt előrelépés, sőt. T300-at nem akartam, mert azoknak meg félek a hűtésétől, nekem volt egy Thrustmaster TX Racing Wheel Ferrari 458-as komrányom, ami tök jó volt, de a hűtése egy rakás szar. Szíjas volt, frankón halk volt, erős volt, de egy meleg szobában halálos volt.
A venti hol bekapcsolt, hol nem, de ha rákapcsolt fejhallgató kellett hozzá.
Biztos csak légkondi mellett tesztelték le a gyárban... Vicc. Nem is értettem, miér nem lehet két ventit, jobb hűtőbordákat rakni a cuccba. Fanatec-re ugyanez igaz, nem értem, miért spórolnak a hűtésen, holott a szíjas kormányoknál az az egyik nagy előny, hogy halk, erre fel hallgathatom, ahogy a kis ventik majd megpusztulnak...
Szóval ezért nem vettem kormolyabb kormányt még, a DD-os cuccok meg nekem túl drágák még, lakást is kéne egyszer venni előbb... Plusz én csak offline nyomom általában :D
A Thrustmaster mellett szól, hogy az említett szíjas TX 458-as kormányom 1.5 év után meghalt (kis füst szag, nem reagált semmire), ipon-ba visszament, ott baszogatni kellett őket, mert egy hónapig nem történt semmi, aztán csak annyit mondtak, intézik, elnézésem kérik, mire fel kaptam egy full új kormányt, full új, akkor kezdődő 2 év garival.
Szóval nem kell félni.
Tudom, a Logitech sem szarozott régen amikor gariztatásról volt szó, csak nah, szvsz jobb kormány a T150... Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2019.07.23. 11:06:55