1554471458.jpg
  • bosco05 #1609
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csak a hívők gondolják, hogy a másik téríteni akar :) Szerintem még erőltetve se lehet belelátni ezt a szavaimba. Tőlem mindenki azzal játszik amivel akar, de azért jól látszik, hogy te is, meg úgy itt ebben a topikban a nagy átlag már kifelé áll a szimulátorozásból. Egyébként megfigyelted neked is mi volt a legnagyobb bajod az iR-el? Csak mert most is leírtad :D (drága)

Én csak arra reagáltam, hogy az AC-ban elég gyenge a mezőny és RR-ben is az az SRS-en belül. Alig van pár gyors ember, akik ha épp nem érnek rá, akkor olyanok aratnak rajt-cél győzelmet, mint én. Ez máshol elképzelhetetlen lenne. Ahogy én néztem az SRS lista élén lévő emberek, nagyjából az iR középmezőny elejére érnének oda, egy két, de tényleg csak egy-két kivételtől eltekintve. Ebben biztosan nem értünk egyet, de amit én láttam az alapján az SRS mezőny fasorba sincs az iR-éhez képest és csak azért írtam le a véleményem, mert nagyjából le lett írva az ellenkezője (egyébként most is), de mivel nagyon máshogy látjuk a számokat és máshogy ítéljük ezt meg én elfogadom, hogy ti úgy látjátok ahogy, én meg máshogy :) Bizonygathatnám, de térítésnek tűnne és ennyire már nem is érdekel, csak az álláspontotokra voltam kíváncsi :)

Jó játékot, lehet, hogy még összefutunk SRS-ben :)