1554471458.jpg
  • alma2
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintem mint mindenki igy en is a sajat szemszogembol irtam, igy ezzel semmi baj. Engem total hidegen hagy a nascar, meg az ir fele dirt,igy azokkal nem szamoltam valoban, igy a letszam sem ismeros onnan, de palyak meg autok tekinteteben, akar egy nap mehetek 5 fele palya/auto komboval, mert mindegyikre van mezony, na ez road-ban ir-re annyira nem igaz, hogy amikor probalgattam (eveken keresztul) kb egyedul a mazda cupan tudtam menni, szinte barmikor. Oke, ott talan tobb az amcsi(bar csak gondolom) es nagy az idoeltolodas, mig a srs-ben, legfokepp europai versenyzok vannak. Az is igaz a gt3-mas versenyeket a hatam kozepere kivanom, igazi pistike vonzo, szoval azokkal sem szamolok. Valoban lehetne meg tobb jatekos ac-ben, hogy minden indulo versenyen bontsa szet a mezonyt tobb szerverre, igy a direkt suttyok lekorozes alatt sem tudnak nagyon zavarni, de azert nagyon nem ez a jellemzo.Na meg itt is remekul mukodik a jelentem banoljak funkcio, mar ugyis egy fel eve nem emlittem meg de errol. Mumus kollega tudna nyilatkozni, hogy miert nem tud srs-ben jatszani tobb acc-ja ellenere sem (hale lujah)Elobb-utobb tudja az ember (ismeros nevek), hogy hol megy a "kemeny mag" jellemzoen a nagy kihivassal uton tarthato autok, es ott akar egy 10 fos szerveren is a vegen kullogok, mert kopni nyelni nem tudok a tempojuktol. De igazabol mindegy is, hol megyek, amig nem az elso helyen mesz, addig mindig van kihivas. Szoval, igy, hogy nem egyezik mondjuk ugy az atlag izlesem a nagyvilaggal (gt), igy is tudok napkozben, akar delben, 2-kor menni jo kis versenyeket. Abban is biztos vagyok, hogy akar a pont listan levo elso 10, vagy 30 ember, megha nem is tulajdonitok ennek nagyon nagy jelentoseget, ugyanugy szarra verne ir-ben, vagy tok mindegy miben a jonepet, mint ahogy itt teszik. Na meg ok sem itt kezdtek, egy-ket arcot megkerdezve, gyakorlatilag mindent probaltak ok is, de mivel itt a nep, itt vannak jo versenyek, ezzel jatszanak, nem kell ezt tulkombinalni, tulgondolni :) Ha leternel az utrol es probalgatnad a tobbi szeriat, lehet sokkal jobban fekudnenek, ki tudja, az biztos es egy ido utan (en is csak kb 1 eve regisztraltam srs-re, pont azert mert publicon mar nem volt eleg random jatekos) amikor megtalalod magadnak a napszakot es a kihivast, vert izzadnal, hogy sikeres legy (a sajat ertekrended szerint).Azt is halkan jegyeznem meg, hogy a magyarok kurva gyorsak, (Ahogy pl Barcalaci vezeti ott a listat (vagy epp masodik) lehet ez van a verunkben, nem a palinka fozes, szoval ha szepen gyorsul az ember, mindig arra lesz figyelmes, hogy legtobbszor egy magyar elozi meg, es maris megvan a kihivas, egy jo idore.

Utoljára szerkesztette: alma2, 2019.07.22. 15:47:00