Imádom a szimulátorokat, engem semmi nem tud jobban kikapcsolni időarányosan mint leülni az AC-ban valami aszfaltos rally pályára, jellemzően az áthozott RBR pályák. Ami most fel van telepítve az már mind kedvenc, és had ne írjam le mennyi pálya az úgy hogy mellé még le van mentve a másik meghajtóra azok amiket szeretek a vonalvezetésük miatt, de gyatra minőségben maradtak. Már nem ligázom (Simtraxx) az igaz, de a mai napig elmegyek valami jobb rally-ra ha úgy van időm.
De én alapvetően a ligában hiszek, és ezért pont nem jó példa az iRacing, felőlem lehet az a GPL, rF, vagy akár a PCars is, tök mindegy mert a liga a lényeg. Annak idején az F1C/ETCC modban mikor mentünk hát kell mondani hogy szimulációban az hol tartott? ...több görbés gumi.
..és qva jó versenyeket futottunk, heti egy bajnoki és egy hobby, aztán ez öröklődött egész az rF-re, de mentünk mi mindennel, mert jó társaság kovácsolódott...és ehhez nem kell sok százezres befektetés, eszméletlen izgulós, előtte-utána cigizős futamokat nyomtunk, imádtam. Aztán JuanG halálával szétesett. Sokáig keresgéltem, aztán végül az rally ligában kötöttem ki az AC-ban találtam meg mindent amit a szimektől elvárok, de közben igen, már nincs korlátlan időm ..és ez vár mindenkire egyébként :))
Szal ja, nekem a számok nem mondanak semmit, az érzés a lényeg, ez igaz az autó érzetére, és igaz az online-ra is.