Az a szitu, hogy még nagyon régen agitáltam a többieket PH! liga, hogy nálunk a volt orosz laktanyában csináljunk pályát, aztán ki jön mivel a lényeg hogy Lada legyen :)) ...akkor még simán meg lehetett vona csinálni ( de még a mai napig állnak kihasználatlan részek a volt laktanyában), mert jó ez is, de az sokkal jobb.
Itt Kakucson jó helyzetben vagyok, de mivel beszélek többekkel a gokart kapcsán, így tudom hogy csinálják, van aki utaztatja mert van hozzá mindnene, van aki bérel a pályán garázst, de van aki ismerőshoz teszi..sok lehetőség van, nem kell a legrosszabbal számolni, ésdekes megtudni mások hogy csinálják. Aknek lova van az sem épít neki istállót meg futót....vagy qva sok pénze van, de a legtöbben bértartják a lovakat, és nem csak azért mert istállót kell építeni, hanem mert rengeteget kell foglalkozni egy lóval. na mindegy ez csak eszembe jutott.
Szóval rengeteg lehetőség van, itt van krosszpálya (Újlengyel), van kisebb autókrossz, szöcskének, buggy-nak (Hernád), van több pénzést pálya EuroRing, és van kevesebbért pálya KakucsRing. Ez utóbbi folyamatosan szépül-bővül.
De ha Angliában laknék is ez lenne a helyzet, lakik kint ismerős (kinek nem?) és rengeteg pályalehetőség van, ha több pénzem lenne több pénzt ölnék bele (gokart-KitCar).
tehát hacsak nem az Esportot nézem, akkor sem gondolnám olcsónak az iRacing-t, pont az arányok miatt. A szimben számomra megszokott korlátlanság az az iRacing-ben egész egyszerűen túl sokban lenne...és mit kapnák? Online lehetőséget, és szimulációt, és lehet hogy jobb, de még mindig nem jó ..ahogy Thim el is mondta, van autó ami egész jó, és van ami nem.
...és igen, elfilóztam azon is hogy a fiamat esport-ra indítom, mert akkor D2 meg három monitor, meg minden..mert látom hogy ott van most némi lehetőség (nekem is sokkal jobb lenne). ugyanakkor meg nem, igen is menjen pályára. Nem sztárt nevelek csak a fiam. :))