Szerintem meg a gokartozás sok. Megveszed, kopni fog, javítod, gumi kell majd, kell hozzá pálya, kocsi kell vinni a gokartot... Én sem keresek szarul, de nekem meg az nem férne bele, sőt, eszembe se jutna.
A gép előtt akkor megyek, amikor akarok, azzal és ahol, ahol kedvem támad. Senki nem mondta, hogy vegyél három monitoros rendszert, meg minden szart iR-ben.
Hosszútávon az iR amúgy szvsz nem sok pénz. Nyilván az elején húzósabb, de ha csak egy-két széria érdekel, akkor még annyi sem... Idővel lehet olcsóbb only AI előfizetés, stb.
Ez kicsit olyan mint öcsém meg apám, amikor elkezdtek lovazni. Eszembe se jutott volna. Tudtam felelősség, sok szabadidő, lehet megunom, de építeni kell nekik istállót, stb, mindezt úgy, hogy majd meló mellett télen-nyáron felkelni etetni, itatni őket, napjában többször is, hát kösz, nem. Mert ha még ebből élnék egy farmon, vagy otthonról tudna az ember dolgozni 8 órában... Lehet sokkal nagyobb fun igazából lovagolni, mint egy csomó mindent mást csinálni, és így van a gokarttal is, de egyszerűen kötöttségekkel, áldozatokkal jár és anyagilag meg időben sem hiszem, hogy mennyivel jobb döntés lenne ezekbe invesztálni.