1554471458.jpg
  • unrealnoise
    Nekem ez kicsit túl puritán.

Nincsenek kihívások (csináld meg ezt vagy azt aranyra, ezüstre), az UI a kezdőképernyőt leszámítva nem túl szép, nem túl meggyőző, nincs suli, mint a GTR2-ben (nah nem mintha kellene nekem), de tényleg én azt hittem, hogy kicsit komolyann csomag lesz, olyan kihívásokkal, hogy van 30 körörd újra eleredt az eső egy kicsit, nyerd meg a futamot száraz gumikkal, míg a többség kiáll esőgumikét...

Stb, millió izgalmas helyzetet lehetett volna kreálni, nem tették.

Persze majd összehozom én ezeket, de nah...

A másik az UI, nem elég hogy nem néz ki jól, a menüben az állítgatás is néha tök hülyén néz ki amikor jobbra, balra lépeget az ember az opciók közül... most komoly nem felvágásként, de ezt a felületet megtervezni, hát nem volt nagy szám, még végzettség sem kell hozzá, és sokkal jobbat, komolyabbat találna ki az ember (meg használhatóbbat), dehát ez van. :)

Ezek persze csak a felszít érintik, de azért lesüt a dologról az, hogy oké, a grafika, az jó, de amúgy ez egy "HC szim", a körítésre nem igen futotta. Ami kicsit furcsa, mert az AC-ben azért volt egy csomó féle feladat, kicsit játékosbarátabb volt a dolog. Persze ott könnyebb volt színesebbé tenni a cuccot, mert hát sokféle járgány is volt.

Én azért ettől többet vártam.

Rohadt fun azért, bár az FFB beállítások szvsz elég bénák, kevés az opció, etc. rf2-ben, R3E-ben sokkal részletesebben, jobban személyre tudom szabni az FFB-t, ami különösen fáj, hogy az FFB finomságát nem tudom testreszabni.

Fogom tolni, valszeg sokat, de naívan simán azt feltételezem, hogy egy GTR3, F1 2019 (Formula 2 miatt főleg) és egy iRacing AI premier után ez totál mellőzve lesz.

Ettől független remek cucc, a hangok, a fizika totál rendben vannak, de valahogy nem elég modern és jó az összkép. Komolyan, egy részletesebb FFB beállítás kinek ártott volna? És nem, nem csak én kerestem rá a fejlesztés alatt arra, hogy lesz-e valamilyen tuning ezt illetően.

UI: Nem hinném, hogy ezt nagyon sokáig piszkálgatnák. Pláne, ha a nyakukon a konkurencia. Inkább ugranak majd a háttérben a következő projectre, ha már nem kezdték el a háttérben tervezni.