1554471458.jpg
  • bosco05 #1457
    Mert nem ezt jelenti a szó. Ez olyan mint ha azt mondanám neked hogy itt egy arany rög 6 000 000 millió. Megveszed, örülsz, beolvasztatnád, majd mondják hogy hát ez csak be van vonva arannyal. Visszajössz és én nem értem, hát arany is van rajta meg rög is. Majd lekaparod és csinálsz vele amit akarsz. Tényleg ilyen nehéz felfogni, hogy ez nem matchmaking? Ez egy plusz opció, hívhatnák pilóta kiértékelő rendszernek, vagy a zsákomtudja minek, de ez nem matchmaking. Ha a CSGO a matchmaking gombra kattintva bedobna egy random deathmatchre, ahol mondjuk nincsenek silverek és ez lenne a feature már felgyújtották volna Gabent... Értem, hogy nektek sokatoknak ez rohadtul nem igény. A communitynek viszont az és ezt jelzi is a fejlesztő felé, meg azt is, hogy úgy érzik félre lettek vezetve, ami igaz is, mert szarul kommunikáltak Kunosék szokás szerint. Őszintén nem tudom mit nem lehet ezen megérteni. Itt nem arról van szó kinek mi elég, vagy mi nem, hanem arról, hogy olyan szóval dobálóztak, aminek bevett jelentése van a gamer világban, de ők most megmagyarázzák, hogy az rohadtul nem azt jelenti. A community meg közli, hogy de pasztmek rohadtul azt jelenti és hazug kecik vagytok. Ennél egyszerűbben már nem tudom leírni mi a baja az embereknek.
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2019.05.21. 11:01:20