én még nem kaptam pályavágásért stop&go-t, felmentem most 'kicsit' játszani nem volt bajom, mondjuk én általában megmaradok egy szerveren, sokszor jó is, mert ahol jó menni az általában teli van.
Sokszor olvasgatom hogy ki milyen béna, vagy milyen a büntetési rendszer.. de több olvasata van a dolognak, mittomén volt az iRacing-s topikban is hogy ment erről a vívás, aztán kiderült hogy nem fekete és fehér.
Pont az autópályán filózgattam el ezen, hogy némelyek mennyire sz@rul közlekednek, ez most nem rád vonatkozik, hagy figyelmen kívül, pusztán hogy mennyire több értelmezése lehet.
Mész gyors sávban, látod jön a böhöm megfelelő sebességkülönbséggel, hát lehúzódsz hadd tudjon menni, el zúg, de erre jön mögötte egy balfék (én látásmódom), aki pont lesz@r engem és hülye ritmusban közlekedik, így ráfutok a lassú autóra előttem a sávomban, mert annyira sz@r ritmusban zárkózik hogy ha kimegyek elé vissza a gyorsba akkor már zavarom, ha nem akkor viszont én túl nagyot lassulok....na ilyenkor ha kimegyek akkor én vagyok a kcsög ugye mert neki fékeznie kell.
De alapvetően ő az aki leszrja a a képet és éncélúan közlekedik...két gyerekkel megpakolva nem játszok pedagógust csak elveszem a gázt és anyázok.