1554471458.jpg
  • sertrex #1259
    Most komolyan a google műveltségeddel akarsz elkápráztatni?
    "Google-be meg ezeket üsd be. SRO, FIA GT, GT3, GTE, NGT, GT1, GT2, PRO, PRO-AM, AM, GT driver license, endurance, customer racing."
    Könyvet láttál már? Történelem ismerős fogalom?
    Meséld már el légy szíves, hogy ezek sportok honnan indultak el? Nem onnan indult az egész autó-motorsport hogy a tehetősebb autó tulajdonosok vagy Amerikában például a szeszcsempészek kezdtek el egymással versengeni? Vagy a Paris -Dakar nem a gazdagabb autótulajdonosok úri hóbortjából indult ki? Az F1 is a gyártók versengéséból alakult ki, hogy ki gyárt jobb autót. Vagy Le Mans se úgy indult, ahogy ma ismerjük.
    Szerinted jött a FIA és kihírdette ezeket géposztályokat? És tényleg azt állítod, hogy ez az egész mit sem változott a kezdetek óta? Ehhez vagy hülye vagy, vagy kurvára naív. Ezek amiket te itt google-n a tudásfájának hiszel a mai állapotokat tükrözik, az intézményesített autóversenyzést. Már semmi közük nincs a dagadt úri huncutsághoz. Persze vannak még úrvezetők Le Mans-ban is pl. vagy a Blancpainban is de már minden amatőr csapatban van profi pilóta is. És persze ott van mellette az is hogy a versenysportban tesztelik a gyártók a legújabb fejlesztéseket is. A szponzorokról nem is beszélve. Szerintem az nem tudás, hogy a googli-t idézgeted, hanem lustaság és az hogy valójában az összefüggéseket nem látod csak mint egy papagáj ismételgetsz olyan dolgokat amik még csak nem is a saját gondolataid.
    És igen. Mindez ebből a mondatodból jött.
    "Azt azért remélem tudjátok, hogy a GT3-akat meg a GT4-et arra találták ki, hogy a dúsgazdag dagadt pilóták is el tudják vezetni, viszonylag normális tempóban."
    Szóval megértem, hogy nem érted az összefüggéseket, mert hiányosak az ismereteid.
    Tudom az a szentírás amit a google-ban meg lehet találni.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.04.09. 11:02:05