2128
1554471458.jpg
  • sertrex
    Mindenesetre az én olvasatomban, az a pilóta, aki több szériában is érdekelt az már nem amatőr és főleg nem a hájas gazdag úrvezető státuszú. Lehet hogy a hivatalos besorolásban valaki amatőr, de attól még van mindegyiknek versenymúltja és esetleg jövője, csak már, egyik másik szériából kiöregedett, vagy még nem fért be vagy csak egyszerűen még nem kapott egy komolyabb szerződést. Persze biztosan előfordul egy kettő kezdő, aki a gazdag ficsúrt képviseli, de azok se igazán kapnának engedélyt a versenyzéshez, ha fizikailag nem lennének a topon. Ennyi erővel a fizető pilóták az F1-ben, ugyanúgy amatőrnek számítanak. Gazdag ficsúr, aki versenyezni akar.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.04.09. 12:59:16
  • bosco05 #1287
    Nem akarom ám bizonygatni a tényeket, de ez a bajnokság a mintapéldája annak, amit írok :) https://www.gt-world-challenge-asia.com/drivers Számoljuk együtt a PRO pilótákat, vagy hagyjuk? Szeretném, ha érvekkel, tényekkel alátámasztanád miért nincs igazam. Azt tudjuk, hogy te nem így gondolod, ahogy a tények mutatják, de hogy mire alapozod azt nem tudtuk meg, csak azt, hogy BP sorozat tetején PRO-k vannak. Ez mondjuk fact, csak az a világon futó összes GT3 autóhoz arányában nézve a hibahatár kategória kb.
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2019.04.09. 12:56:50
  • MasterMason
    Tudod mit legyen neked igazad, ugyan nincs igazad de érezd úgy hogy igazad van, mert ahogy látom neked már az is egy igazi sikerélmény volna.
    Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2019.04.09. 12:55:34
  • bosco05 #1284
    És mondom a BP csak a csúcsa a jéghegynek, ott a VLN, az IMSA, a GT Open, az IGTC, a GT Masters, a francia, a brit, az ausztrál ... sorolhatnám reggelig. Ebben a kategóriában a customer racing olyan büdös nagy többségbe van szerte a világon, hogy csak na. A TCR pontosan ezt a modellt követi. Be lehet linkelni onnan is a WTCR csúcsát, de ott is van ám Europe, ami már bőven tele van customer racinggel, van belőle USA, Germany, Italy, Middle-East, VLN-en is mennek, TCR UK, TCR Australia, most jön Új-Zéland, mennek vele kínában. Pepitára ugyanaz mint a GT3, sőt megkockáztatom, hogy annak a sikerére építették, mert az üzleti modell koccra koppra megegyezik és a pilóták PRO és AM eloszlása is pontosan ugyanaz. Ezzel vitatkozni nagyon nehéz én azt gondolom.
  • bosco05 #1283
    Hát a PRO kategóriát leszámítva a díjkiosztó általában másról se szól, mint a customer racingesekről. De eleve a kategóriák eloszlása mutatná az igazamat, ha értenétek a kategóriákat :D Nyilván a versenyt főleg a GT3 csúcsán, ami jelenleg a BP endu és sprint a profi pilóták lesznek, de legközelebb látogassatok ki egy rendezvényre és várjátok ki a dobogót. Annyi tök ismeretlen embert fogtok látni 3 serleggel, hogy csak pislogtok majd :) Az a baj, hogy most már tényekkel akartok vitatkozni, azok pedig makacs dolgok. ÉÉÉsss nem, nem az én tényeim, ott az Entry list fül az oldalon és oda van írva, hogy kik a PRO-k. Számolni már tud mindenki. Csak hogy ne kelljen keresgélni: https://www.blancpain-gt-series.com/entry-list/2019/blancpain-gt-series-endurance-cup-monza
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2019.04.09. 12:38:59
  • MasterMason
    Értem, tehát akkor ha esetleg a kb 100 pilótából esetleg találsz majd nagy nehézségek árán egy két "megtermettebb" embert, akkor azzal igazolni látod majd saját állításod, mely szerint amiatt a pár ember miatt találták ki a GT3-4 sorozatokat.

De igen, mutasd kérlek a versenysorozat futamainak dobogós képeit, amelyeken a dagadt hájas pilóták igazolják azt, hogy ezt a sorozatot pont nekik találták ki.
    Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2019.04.09. 12:33:56
  • sertrex
    Szerintem az "amatöröket" nehezebb lesz megtalálni köztük. Vagyis könnyebb kiválogatni. :D
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.04.09. 12:27:28
  • bosco05 #1280
    Természetesen: https://www.blancpain-gt-series.com/drivers Kiválogassam a PRO-kat? :) Nem kis munka de nagyon szívesen megcsinálom, ha érdekel valakit. Egyszerűbb egyébként nevezést nézni. A PRO-AM csapatoknál általában csak 1 pro van, a silver cup meg mind amatőr és akkor ott az AM is. A mezőny túlnyomó többsége amatőr pilóta.
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2019.04.09. 12:25:20
  • MasterMason
    "attól az én állításom még mindig megállja a helyét szerintem :)"

Szerinted igen, de a valóságtól ez olyan messze van mint Makó Jeruzsálemtől. Pl Blancpain GT sorozatból mutatnád nekünk ezeket a dagadt pilótákat?!

(Hogy a piloták általában gazdag családból származnak kb csak az igaz, de a szimek előretörésével idővel talán ebben is lesz változás.)

• sertrex
    Rád is rád férne némi szövegértelmezés.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.04.09. 12:14:35
  • sertrex
  • bosco05 #1276
    Én befejeztem és mégegyszer elnézést kérek mindenki mástól :( Sikerült megint a régi szép legalja.hu szintet elérni. Bocsi :)
  • sertrex
    Látom, amolyan önkéntes mérvadó szerepben szeretsz tetszelegni és úgy érzed, hogy a tudásod elég ahhoz hogy másokat kioktass. Megsúgom, ha olyan szinten érdekelne a dolog, akkor már régen minden ismeretet összeszedtem volna róla. Ennyi. Egyedül az szúrt szemet, hogy már eleve egy arrogáns nagyképű stílusba szóltál a témához, #1224 mintha te szartad volna a GT3-at. (Tudom, hogy nem úgy szarják a GT3-t. Mielőtt még...)
    Gondolom nem vagy hozzászokva, hogy nem értenek veled egyet és csak így tudod feldolgozni, hogy az illető biztos troll. A profilod meg, nem győzött meg annyira, hogy rögtön a tanítómesteremként tiszteljelek. Ez kábé arra elég, hogy valaki csinált egy FB profilt, ezen a néven.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.04.09. 12:09:40
  • bosco05 #1274
    Ők csak azt fogják eldönteni, hogy ki volt paraszt a másikkal, az pedig mindkettőnkre érvényes azt hiszem :D Igyekeztem elég mélyre menni, hátha úgy átmegy az üzenet, de tévedtem és ezáltal hibáztam is, mert a normális lelkületű fórumozókat ez bizony zavarhatta, úgyhogy ezúton is elnézést kérek ezért.
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2019.04.09. 12:03:45
  • Toby0501
    Nem nagyon akartam beleszólni, mert semmi közöm hozzá, de szerintem itt kéne ezt most abbahagyni. Amikor már az intim méretek érdekelnek, mert kifogytál az érvekből/sértésekből, akkor bizony buktad a vitát. Tessék szépen leülni egy tükör elé, elgondolkodni, hogy hol ment így félre az életed, minek okán erre a szintre süllyedtél fórumozás terén. Nekem már kezd sok lenni, egyértelműen trollkodsz, semmi építő jellegűt nem teszel hozzá a topikhoz. Ha ez után is folytatod, megyek a modi topikba árulkodni, aztán majd ők eldöntik, hogy melyikőtöknek van igaza.
  • bosco05 #1272
    Bár ezzel sem feltétlenül értek egyet, viszont már nem akarok újabb vitát generálni, de ha el is fogadom, hogy így van, attól az én állításom még mindig megállja a helyét szerintem :)
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2019.04.09. 12:01:26
  • MasterMason
    "Azt azért remélem tudjátok, hogy a GT3-akat meg a GT4-et arra találták ki, hogy a dúsgazdag dagadt pilóták is el tudják vezetni"

Egy forma 1-es autót nagyságrendekkel könnyebb vezetni, sokkal nagyobb a leszorító erő sokkal lejjebb van a súlypont stbstb, gyakorlatilag a mai F1 autók szó szerint sínautók (Szimulátorban még a Laccoo is el tudja vezetni pedig ő tényleg fakezű :D), vagy ott vannak az lmp autók, azokat meg már szó szerint művészet még eldobni is...
  • Fela
    Huhh bakker, nektek tenyleg ennyi felesleges idotok van itt vitatkozni ? Csereljunk mar
  • bosco05 #1269
    Azért, mert mást se csinálsz, mint péniszt méregetsz. Közben gőzöd sincs a témáról, de ahelyett, hogy tanulnál abból, amit leírok neked, inkább okoskodsz. Módos János-nak hívnak egyébként, itt a facebook profilom is: https://www.facebook.com/mboscorelly Ha már lesüllyedtünk erre a névtelen vagy az interneten szintre, bár szeretném, hogy tudjad, ez a legalja még az sg trollkodásnak is. Inkább tanulj, mert buta maradsz a témában.
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2019.04.09. 11:55:36
  • sertrex
    Messziről jött ember azt mond amit akar. Főleg névtelenül. :DDD
    Nem tudom, te meg nagyon ráakadtál erre a f@szméregetés dologra. Talán gondjaid vannak azon a tájon?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Erre nem igazán várok választ. :DD

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.04.09. 11:42:18
  • bosco05 #1267
    Pont olyan könnyű, hogy egy hájas pacák is körbetalál vele bárhol alig pár másodpercet kapva egy jó PRO pilótától. Nagyon ráakadtál erre a Google témára, pedig 2019-ben szerintem alap lenne használni, nem pedig röhögni azon aki többek között a Google segítségével is (persze nem csak onnan), de kellő ismereteket szedett össze, szemben veled. Ha könyvből olvastam volna az jobb lenne? Ha most itt elkezdeném felsorolni, hogy hány ilyen autót láttam közelről, hány éve szimulátorozom és hogy hány ezer órányi GT versenyt néztem végig, hány pilótával vagy szerelővel beszélgettem, akkor jobb lenne a lelkednek? A vita szempontjából ezek a dolgok teljesen érdektelenek, csak ostoba f@szméregetés lenne, de úgy látszik neked ez a szinted. Ha tudom, hogy hogyan kommunikálnak a delfinek és leírom az hiteltelenné válik attól, hogy nem vagyok búvár és delfinkutató? Nem hiszem, te pedig pont ezt állítod.
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2019.04.09. 11:35:27
  • sertrex
    Másrészről egy GT3 vezethetőségét talán nem egy google-t bújó figura fogja elmagyarázni. Bár látom azért megpróbálkozol vele. Azt nem írja google, hogy mihez képest könnyű? Mennyire könnyű egy 10-es skálán? Persze attól függ, hogy kinek könnyű, mert gondolom aki versenyez vele, annak jóval könnyebb mint nekem. De például egy hájas gazdag pacáknak is könnyebb mert van rá pénze hogy megvegye vagy befizesse magát rá, hogy vezethesse. Tehát mondhatjuk, hogy ha egy órát autózott vele, akkor pont egy órával van több tapasztalata, mint nekem.
  • bosco05 #1265
    De pont ez a lényeg, hogy miért találták ki és hogy ki. Ez az összefüggés vedd már észre! Nem a random okoskodásaid. Ez azért lett létrehozva 2005-ben, hogy felfuttassák customer racingre építve és beborítsák vele a világot. Ezt úgy lehetett megtenni, hogy segítségekkel telekúrt autót építenek, amit a gazdagok el tudnak vezetni könnyen. Ez volt a FŐ, ismétlem hogy megértsd a FŐ szempont, ugyanis ezekkel a gyártókat úgy vonzották be, hogy majd rengeteget eladhatnak, hiszen tele lesz velük a világ. A GT3 ami a téma, az pedig ennyi és nem több. Az FiA pedig egy olyan megbízhatatlan szar ilyen szempontból, hogy mutogatni kéne, ugyanis állandóan felülírják a saját szabályaikat, ezért a gyártók nem vágtak volna bele ilyen projektekbe, ha nem az SRO adja hozzá a nevét. Te neveztél világbajnoknak, én meg közltem, hogy nem létezik GT3 világbajnokság. Annyira sok a fogalomzavar, hogy még gúnyolni se tudsz :D Egyébként meg nyugodtan támaszkodj a google-re, mert tényleg azt írod ami a fejedbe van, csak az épp baromság.
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2019.04.09. 11:23:20
  • sertrex
    Most ez tök mindegy. Tőlem a Berni is kitalálhatta volna. Ugyanis nem ez a lényeg. Kit érdekel hogy van e GT3 világbajnokság! Úristen egy autistával akadtam össze! Igen vannak olyanok akiknek eszébe jutnak gondolatok és nem pusztán a google-ra támaszkodnak.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.04.09. 11:19:24
  • bosco05 #1263
    A GT3 kezdetek 2005 és SRO találmány, nem pedig FiA. Az akkori FiA GT1 és GT2 mögé találta ki az SRO customer racingre építve. Ha nem fogod fel ezt és hogy mi a téma, akkor nem tudok mit csinálni veled. Olyan pedig nincs, hogy GT3 világbajnokság :D Te azt írod ami épp eszedbe jut. A téma a GT3 és annak vezethetősége, nem az amiket te itt random összehordasz.
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2019.04.09. 11:14:47
  • lac coo
    Nahalaajoistennek ...:)))
  • sertrex
    De ez már a meglévő, mai intézményesített formája, amiről te beszélsz. Én meg arra reagáltam, hogy a kezdetekhez képest, vagyis hogy mire találták ki. Ahol még nem volt FIA meg ilyen faszságok. Pont a számodra hiányzó láncszem miatt nem érted amit írok, mert benne ragadtál a saját kis világodban. Kurvára nem érdekel a homologizáció meg az se, hogy ma miért van GT3 és főleg az nem érdekel, hogy olyan akarja megmagyarázni, hogy miért könnyű GT3-at vezetni aki soha a közelében nem járt ennek a sportnak. De javíts ki nyugodtan, ha egy GT3 világbajnokot üdvözölhetünk a köreinkben.
    Mondjuk ezzel a szövegértéssel, nem nagyon írogatnám másra, hogy sötét.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.04.09. 11:13:52
  • bosco05 #1260
    Te összekevered a szezont a fazonnal. Először is a GT3 SRO, semmi köze az FiA-hoz. Másodszor is, nem az összes autósportról beszélgetünk, hanem a GT3-ról és érintőlegesen a GT4-ről. Te meg bedobod az összes tudásodat összefüggéstelenül, mint ha okos lennél. Továbbra is azt tudom csak mondani, hogy a vita azon ment, hogy vajon milyen nehéz elvezetni egy GT3-at. Nem nehéz elvezetni és le is írtam miért, legutóbb úgy, hogy te is megérthesd. De mivel te f@szt méregetni jársz ide jól láthatóan, ezért sötét maradsz, mint az éjszaka. Amúgy látom van fogalomzavar a PRO, a PRO-AM és az AM kategóriák közt is, de már nem írom le, google a barátod.
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2019.04.09. 11:11:27
  • sertrex
    Most komolyan a google műveltségeddel akarsz elkápráztatni?
    "Google-be meg ezeket üsd be. SRO, FIA GT, GT3, GTE, NGT, GT1, GT2, PRO, PRO-AM, AM, GT driver license, endurance, customer racing."
    Könyvet láttál már? Történelem ismerős fogalom?
    Meséld már el légy szíves, hogy ezek sportok honnan indultak el? Nem onnan indult az egész autó-motorsport hogy a tehetősebb autó tulajdonosok vagy Amerikában például a szeszcsempészek kezdtek el egymással versengeni? Vagy a Paris -Dakar nem a gazdagabb autótulajdonosok úri hóbortjából indult ki? Az F1 is a gyártók versengéséból alakult ki, hogy ki gyárt jobb autót. Vagy Le Mans se úgy indult, ahogy ma ismerjük.
    Szerinted jött a FIA és kihírdette ezeket géposztályokat? És tényleg azt állítod, hogy ez az egész mit sem változott a kezdetek óta? Ehhez vagy hülye vagy, vagy kurvára naív. Ezek amiket te itt google-n a tudásfájának hiszel a mai állapotokat tükrözik, az intézményesített autóversenyzést. Már semmi közük nincs a dagadt úri huncutsághoz. Persze vannak még úrvezetők Le Mans-ban is pl. vagy a Blancpainban is de már minden amatőr csapatban van profi pilóta is. És persze ott van mellette az is hogy a versenysportban tesztelik a gyártók a legújabb fejlesztéseket is. A szponzorokról nem is beszélve. Szerintem az nem tudás, hogy a googli-t idézgeted, hanem lustaság és az hogy valójában az összefüggéseket nem látod csak mint egy papagáj ismételgetsz olyan dolgokat amik még csak nem is a saját gondolataid.
    És igen. Mindez ebből a mondatodból jött.
    "Azt azért remélem tudjátok, hogy a GT3-akat meg a GT4-et arra találták ki, hogy a dúsgazdag dagadt pilóták is el tudják vezetni, viszonylag normális tempóban."
    Szóval megértem, hogy nem érted az összefüggéseket, mert hiányosak az ismereteid.
    Tudom az a szentírás amit a google-ban meg lehet találni.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.04.09. 11:02:05
  • bosco05 #1258
    GT3 autók << itt zseniálisan le van írva 2005-től az összes GT3, de még az is benne van, ha ugyanaz a típus esetleg újra lett homologizálva. Jól látható az autók több évben számított kifutási ideje. Komoly technikai fejlesztést gyakorlatilag nem is lehet kiolvasni a táblából (újrahomologizáció kéne hozzá, az pedig benne van az összes szinte /pl. Ford motorcsere/). Szintén tartalmazza a generációkat (secondnél nagyobb nincs is) és azt is látni, hogy a Ferrari és a Porsche mennyire rá van feküdve a GT-zésre. A nagy Mercedes eddig gyakorlatilag két típust csinált (ugye a régi SLS, meg a mostani AMG) és az Audi R8 is összesen két generációval bír. Kezdetekkor és most is a customer racing programok viszik el a hátán az egészet, csak hogy kelendőbb legyen az áru, vannak gyári csapatok is (egyébként tesztelnek is sokat, az adat jól jön az utcaihoz is nyilván). Gyakorlatilag ugyanaz a modell, mint amit most megvalósítottak a TCR-el is. A világon mindenhol mehessen és mindenki vehessen magának egyet, aki megteheti. Technikai fejlődése meg annyi van, hogy leköveti az utcai modelleket és a nagyobb modellfrissítéseket, amik közel sem olyan gyakoriak, mint a tucatautóknál. Mivel customer racingre épül az egész, ezért kell, hogy baromi egyszerűen vezethető legyen, mert a PRO versenyző, az nem customer. Remélem így kifejtve már érthető :) Ami a gyárakra épít az a GTE, más kérdés hogy ott meg megjelentek a kőgazdag privátok, de ki az a hülye, aki azt mondja nekik, hogy nem kell a pénzed :D
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2019.04.09. 10:39:07
  • bosco05 #1257
    Valószínű emiatt a hozzáállás miatt írsz olyan bugyutaságokat. Hidd el olvasni jó, az autóversenyzés jó, nem tudni valamit és kérdezni bölcs, elpattintani a másik agyát tudatlansággal és személyeskedéssel már kevésbé, de mivel átmentél trollba rádhagyom innentől. Nem kell érteni hozzá, nem kötelező, csak ne csodálkozz, ha helyreteszik a hülyeségeidet a jövőben is :)
  • sertrex
  • bosco05 #1255
    Amikor elfogynak az érvek... Szerintem kicsit járj utána a GT kategóriáknak, az egésznek a múltjának és jelenének, mert tisztán látszik, hogy fogalmad sincs az egészről. Miből látom? Technikai innovációt emlegetsz egy GT3 kapcsán és közölted, hogy ez már rég nem az amire kitalálták. Elárulom, hogy de, ez pontosan az a mai napig amire kitalálták és fikarcnyit se változott az eredeti elképzeléshez képest, ezért is olyan sikeres, amilyen. Google-be meg ezeket üsd be. SRO, FIA GT, GT3, GTE, NGT, GT1, GT2, PRO, PRO-AM, AM, GT driver license, endurance, customer racing. Az internet csodás dolog, használd. Érdemes megnézni pár versenyt is, főleg angolul, mert ez a fefe-vörös páros legalább olyan homályba van, mint te (így születnek az eltörött a motorja /broken engine/, meg az úristen mennyit kapott egy körön /pro vs. legdagadtabb am pilóta/ stb... ) Ha sértegetsz nem baj, én is megteszem, de a tudatlanság az baj :( Az ellen tudsz még tenni.
  • sertrex
    Jaja! Én vagyok hülye, hogy reagáltam egyáltalán az agymenésedre.
    Védelmemre legyen mondva, túl becsültem a kommunikációs képességeidet.
  • bosco05 #1253
    Szerintem neked komoly problémáid vannak bocs :/ Én tudom mit írtam, csak épp képtelen vagy rá reagálni. Összehordasz itt mindent az F1-ről meg a Dakar rallyról és technikai innovációnak állítod be a GT3-at, miközben rohadtul nem arról szól. Utána közlöd, hogy okosabbak legyünk, hogy van utcai változatuk (ez a neb@ssz kategória volt :D, de jót röhögtem köszi), majd bemásolod, amit én magam írtam és tökéletesen levezeti, miért QRVA egyszerű ezeket elvezetni. Hogy te merre jársz ebben a "vitában" arról fogalmam sincs, de hogy nem értesz hozzá az egészen biztos :D
  • sertrex
    Ezt te írtad.
    "Azt azért remélem tudjátok, hogy a GT3-akat meg a GT4-et arra találták ki, hogy a dúsgazdag dagadt pilóták is el tudják vezetni, viszonylag normális tempóban. Egy GT3-at elvezetni kb annyira nehéz, mint egy opel corsat... És nem ehhez nem kell GT3-at vezetni, elég utánaolvasni :)"
    Most akkor ki nézett hülyének, kit?
    Ez eddig megvan? Értelmezni is tudod?
    A továbbiakban neked kell megküzdened a saját korlátaiddal. Nem rakahatok minden mondatom mellé egy értelmező kéziszótárt. Ha nem érted, akkor nem érted. Így jártál. Már így is sokkal több időt szántam rád, mint az indokolt lenne. Na, csá.
  • bosco05 #1251
    Elkezdtek itt vitatkozni, hogy milyen nehéz a GT3-at elvezetni a valóságban én pedig leírtam. A többi alapigazságod az nem tudom honnan jött, de úgy csinálsz, mint ha ezekről itt senkinek fingja nem lenne és felvilágosítasz minket olyan dolgokról, amit óvodás koromban tudtam, meg úgy itt szerintem kábé mindenki :D
  • bosco05 #1250
    Az meg a másik dolog, hogy leírsz ilyen alap igazságokat, amiket én úgy 6 éves koromban tudtam már kb. Most átmentünk ilyen eFaxkardozásba, vagy mi? :D Összefüggéstelenek a válaszaid és technikai innovációról beszélsz egy GT3-nál amikor 5 évig mennek ugyanazokkal az autókkal :D Utána meg közlöd mint titok, hogy ennek van utcai változata (miért ne lenne? :D ), meg hogy az autósport reklám. Totál nem értelek téged :D
  • sertrex
    Erre reagáltam. Már az eleje óta. #1224 Szóval, innen végigkövetheted az egész párbeszédet. Bár már kevés garanciát érzek rá, hogy akkor érteni fogod. Sajnálom ha saját irományaidat se tudod nyomon követni vagy azokat se tudod értelmezni, de szerintem ez már nem az én problémám.
  • bosco05 #1248
    Teljesen nem értem, hogy miről beszélsz. Arra reagálsz amit én írok, de azt csak onnan látom, hogy válasz az üzenetemre. Tartalom szempontjából én totálisan elvesztettem a fonalat. Itt arról ment a vita, hogy egy ilyen autót mennyire nehéz elvezetni a valóságban. A válasz nem nagyon, az okokat pedig leírtam. Az utcai autók, meg a többi hogy jön ide arról fogalmam sincs. Kevés olyan versenyautó van aminek nincs utcai változata. Általában ezek a teljesen épített, leginkább openwheel szériák szoktak lenni. Ritka kivétel a DTM még, ami most így eszembe jut és természetesen az LMP1-2-3. De hogy ez hogy jön ide, azt nálam homály fedi.
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2019.04.09. 08:28:47