Ezt most nem vágom, mindenkinek WR-t kellene futnia? Van ebben alapból is bibi, de én biztos nem fogok addig körözgetni valamivel amit nem élvezek hogy WR legyen, hogy elmondhassam hogy nem az igazi. Elég régóta csinálom ahhoz hogy tudjam mi a jó nekem...bezony, nem a világnak csak nekem. Pl. teszem azt ott van Ingy, detto szimes, régóta, ő az rF2-re szavaz és nem jön be neki az AC, és a történetnek itt van vége, tudja mit vár el egy szimtől,van véleménye, választása és az alapos. Részemről itt le is zárul...ki Sophiane ki Symphonia, én detto kellő alapossággal döntök, tehát nekem sincs szükségem útmutatásra.
..csak kissé bosszant a dolog, mert a boldog állapotomban úgy voltam hogy kész ennyi a szimezés mert minek, amikor meg elkap a vűgy akkor pont elég a jelképes összeget sem érő DFp kormányom és egy jó kis rally szakasz az AC-ban.
Erre fel most mi van, 5 hónapja sunnyogok 20rugót a fizumból paypal-ra hogy év végére vegyek egy f@szak kormányt (Fana').
tehát én egyáltalán nem örülök ennek a helyzetnek, egy pillanatig sem vicc. Nem az van hogy bevésődtem, lófaxt, az az AC. Csak érdekel. eléggé. Bár ma mégsem teszteltem, mert van még más is ami érdekel, csak ahoz elég egy egér :)) (Kingdom Come: Deliverance)