1554471458.jpg
  • unrealnoise
    Ne akard már megmondani, hogy mi legyen a véleményem.

Már taglaltuk, hogy a kicseszett lombkoronák is X távolságból élesednek, "színeződnek" át, ha szerinted ez annyira cool, akkor hajrá, élvezd. Állíthatsz akármit, akkor is fos marad. Pont.

Az rF2-es Sebring tükörsima, VR-ra is jó, hasít, mint a szar, és szép, kidolgozott is.

Régi játékokkal kell játszanom? :D Nah ne mondjad te agyondiplomázott! Érdekes, hogy mások tudnak optimalizálni, kunoséknak ez lehet valahogy nem jön össze. Eddig nem estem hasra tőlük... AC-t és ACC-t nézve sem...

Jaj, lehet venni 240 Hz-es monitort? :D De kurva vicces valaki. Mégis ez, hogy a tökömbe jön ide? Mintha nem tudnám. Nyilván kötöttem kompromisszumot, aztán pont. Vagy baj, hogy én így játszok, így akarok játszani? Amúgy nem mintha csak az lenne a bajom, hogy nem megy 144 FPS-el... De konkrétan, ha lebutítom, hogy annyival szaladjon, akkor már tényleg ronda. :D Simán ellennék én FIX 80-100 FPS-el is, csak lenne összeszedettebb a cucc. Jelenleg nagyon nem az, és tudom, hogy ezt sokadszor mondom, de legalább egyre valószínűbb, hogy utoljára...

Amúgy az 1070 Ti nem éppen gyenge cucc, és már bocsánat, de én nem preferálhatok mást, mint te? Plusz megjegyezném, hogy az rF2, iR, Raceroom hármas lehet nem szaggatja le a fejem grafikát tekintve, de amit hoznak az centire pontosan hozzák, minden textúra a helyén.

Bocs, hogy nem rohanok majd egy RTX 2080Ti kártyáért majd csak azért, hogy VR-ban toljam év vége felé az ACC-t... :D De még lehet az is kevés lenne hozzá...

Nem vagyok minden áron fizika buzi, szeretem ha valami látványos is, és bizony elvagyok, voltam rengeteg fajta cuccal, de azért ettől ne kelljen már hanyatt vágódnom.

Tőlem aztán lehetsz maga Britney Spears is, ha annyira vak és szerencsétlen vagy, hogy képtelen vagy felfogni és meglátni, hogy mi tetszik az egyikben a másik ellenében. Leírom még egyszer: az iR-ben, rF2-ben, Raceroomban nincsenek villogó, későn betöltödő, mosottas textúrák, minden ott van ahol lennie kell, akkor amikor.

Felőlem aztán ki is ****ted az ACC-re, attól még nem annyival szebb (már ha szebb ugye...), mint amennyivel magasabb a hardverigénye...