1554471458.jpg
  • unrealnoise
    Hát én továbbra se estem hasra tőle. Továbbra is csak a többi szimet tudom felhozni. Pl tegnap mentem rF2-ben Sebring-en. És hát az a pálya is, meg persze sok rF2-es még (az újak is) sokkal jobban tetszenek, mint az ACC-ben akármelyik. Szimplán csak a grafika miatt.

Egyszerűen azt látom, hogy a Sebring jól néz ki, jók a textúrák, nem X távolságból élesedik ki ez+az és közben úgy hasít, mint az állat... Határozottan állítom, hogy kellemesebb a szemnek az rF2, ami igazából elég nagy dicséret az egyiknek, a másiknak már kevésbé...

Most szimplán nappali viszonyokról beszélek, esőben meg bizonyos helyzetekben hol ez, hol az jobb, de összességében simán inkább az rF2-es preferálnám az ACC-ben is...

Közben olvastam a Simbun UK Twitterén, hogy "bejelentésekkel" jönnek, hát kíváncsi vagyok ők mit fognak mutatni ezek után, de sajnos az van, hogy az ACC videón, trailereken mindig is baszott jól néz ki...

Az FFB paraméterezhetősége továbbra is tök béna. Ott tartok, hogy ezt a játékot, csak nappal lehet játszani normálisan. Igazából ez az ami leginkább visszatart a játéktól, a HUD továbbra is gyér, alig változott valamit...

Ez már szinte biztos nem az én játékom lesz, az F1 játékot sokkal többet toltam és fogom is még...