unrealnoise#1000
Nem tudom, de nem is lényeg az azonos pálya, kocsi, szimplán a textúrák milyensége a lényeg.
A saját motor szerintem jobb. Mindent ugyanannak a célnak rendelnek alá... Működhetne...
Persze az elején örültem ennek a modern engine-nek, de közben kiderült, hogy még a Project Cars 2 szintjét sem éri el szerintem grafikailag, és hát pl a nekem fontos SimHub sem támogatja az ACC-t. Pedig kellene, jó lenne, mert a HUD-ok szerintem elég borzasztóak... Az időkülönbségek a pilóták között olyan apró számokkal vannak szedve, hogy a seggébe feldugnám annak, aki kitalálta, és egyébként is az iR a standard használható statisztikákra verseny közben, de ha "nem tudják megcsinálni", akkor ugye használja az ember a SimHub-ot, jah, de azt nem lehet...
Tényleg nem értek hozzá, melyik motor lehetett volna jobb és több, és lehet ebből is többet ki lehet majd hozni, mindenesetre nem vagyok eddig megelégedve a látottakkal... Oké, este az egyik legszebb az ACC, ahogy a fényekkel, fényszórókkal játszik, az fenomenális. :)