Assassin’s Creed: Odyssey
  • hawkie22
    #63: nálam jelenleg 50GB-t foglal a játék
    Nekem az aláírásomban szereplö géppel stabilan játék közben 51+fps, átvezetök alatt felmegy 90-re. Mindent alapból a legmagasabb beállítási lehetöségre dobott be a gép, 1920x1080-as felbontással. Nagyobb városban még én sem voltam, így nem tudom, az mennyire fogja ledobni az fps-em.
    5 és fél óra játék után 9%-nál járok, de eddig csak a kezdöszigetet (Kephallonia vagy mi) meg Ithaka-t csináltam meg, most megyek át Megarisba (lvl 8-9), 8-as szintü vagyok. És most láttam még csak a kezdöcímet, szóval tartalom az van benne, eddig a mellékküldetések is változatosak. Hiányzik egyelöre a rejtett kés, kicsit hangosan meg az Assassinate alvó embereknél, sokszor felébrednek a többiek. De sokat jelent tényleg, hogy milyen ruha van rajtad, az Assassination dmg alapból legalább 10-szerese a Warrior dmg-nek, a Hunter dmg-röl ne is beszéljünk.
    A víz és a környék megvalósítása nekem jobban tetszik, mint Originsben. A hajózás közben, ahogy a delfinek ki-kiugrálnak a vízböl vagy egy nagy fehér cápa fodrozza a vizet, ahogy követi a hajót, az nagyon hangulatos. De sajnos tényleg csak nagy fehér cápa van, semmi tigriscápa, pörölycápa, kékcápa... Azért ezt lehetett volna kicsit színezni. Farkasokból is csak két- vagy háromféle színü van, azt annyi. A harc egy kicsit egyszerübb lesz, ahogy szerzed a különbözö skilleket, de még így se érdemes Hard fokozat felett nekiesni egy 1-2 szinttel nagyobb ellenfélnek.
    A többi mellékfeladat az Originsböl van komplett átvéve, a különbözö erödök, ládák megkeresése, stb. Itt csillagképek helyett valami mást hoztak be a sárgán csillogó kérdöjelek esetén, de még nem tudtam bemenni a szobába, így nem tudom pontosan, hogy mi is az, majd a sztori során visszajövök.
    Hangulatos, annyi biztos, nekem megérte a pénzt, amit kiadtam érte. Viszont így most hanyagolnom kell a Tomb Raider 3-at meg a World of Warships-t. :)