392
Assassin’s Creed: Odyssey
  • darkSectorxxx #112
    Origins, túl nagy dobás lett, kellő fejlesztési idővel, túl jókor, jó helyszín, jó téma, jó harcrendszer, minden.
    Szerintem, kb 7 évig nem kapunk még egy "Origins"-t...

:S

Én nem is vártam, azt a agy durranást, csak ez, hogy totál közel ugyanolyan látványvilággal, ha nincs a karakter a képernyőn, megnemtudnám különböztetni melyik résszel játszom éppen.
  • wedge31
    Pár óra játék után azt mondom nem lett ez rossz de akinek megvan az origins annak nem érdemes teljes áron megvenni mert annyi újdonság nincs benne.
    Technikailag nekem nincs gondom de én nem 4k-ba hanem csak fullhd-be játszok, viszont a játék egy kicsit csúnyább mint az elödje de még igy is szépnek mondható.
    Maga a játékmenet egy az egyben origins egy-két aprobb változtatással amik viszont jobbá teszik a játékot az elödjénél, egy dolgot leszámitva, hogy furán néz ki egy spártai harcos pajzs nélkül szerintem azok még vécére se mentek nélküle ez a parryzás inkább Bayekhez illet volna.

Összeségében eddig tetszik de nem akkora durranás mint az origins volt,
  • darkSectorxxx #110
    "Egyszer már elegem lett az amúgy nagy kedvenc AC franchise-ből, akkor okosan szünetet tartottak, és visszatértek az Origins-szel, ami remek lett. Most viszont visszaestek a régi hibába, és rögtön rácuppantak egy teljesen felesleges folytatásra, sikerült hozni egy új rókát, és most erre annak kezdik el sorozatosan nyúzni a bőrét. Gratulálok."

Konkrétan a számból vetted ki a szót, pont erről van só, de még legalább ha tartották volna ugyanazt a szintet. Ez a párbeszédes, story választós téma, meg nálam nem menti meg a játékot.
  • darkSectorxxx #109
    Egyetértek. A megoldás kicsit összetettebb lesz. A nagy trükk az Origins-ben, a sok pusztaság, meg a nagy sivatagok voltak.
    Tudni illik ők azzal spóroltak, anno, hogy a sok sivataggal egyszerűbb volt a dolguk mint ezekkel az épületes részekkel, avagy akár sziklás, fás, részekkel. És valszeg ez lesz a fő problémája a játéknak, hogy itt, az MELLETT, hogy még nagyobb távolságot kell láttatniuk, a sok sivatag helyett itt inkább berendezettem környezetet kell megjelenítenie a játéknak.
    Ez meg tudjuk jó, mit von maga után.

Szerintem, személyszerint, még azt mondom, hogy az origins-ben is TÚLZÁS volt, és sokszor annyira vissza kellett csökkenteniük a dolgokat, hogy egy-egy magasabb épületről, a távolba nézéskor, nagyon csőnya volt minden kicsiben.

Itt bele sem merek gondolni.
    Egyelőre csak egy rövidet láttam a játékból. de egy biztos, felesleges ez a mégnagyobb pálya téma.
    Valamint az oké hogy nem mindig a látvány a lányeges, de basszus, már volt egy szint, akkor miért menjünk ugye még vissza....:/

De nekem ez lenne a legkevesebb, a harc, meg ez a textúrahasznosítás jobban fáj. Baszki a HUD 90%-ban full ugyanaz mint Origins. :D
  • Voltan
    Hát nézd, lehet találgatni, hogy miért is fut szarul ez a játék, hogy mi az oka, de őszintén szólva, mint fogyasztó ezt nagyon magasról leszarom. Az a dolguk, hogy elérjék azt a szintet, amit amúgy az Origins-szel sikerült, Alexandriai beakadásokat nem számítva tükörsima, gyönyörű játék, 60 fps, és álleejtős látvány. Ezt az Origins tudta. A jelek szerint ez az új viszont nem, mindenhol azt lehet olvasni, hogy látvány terén is lemarad, teljesítmény terén meg pláne. Hogy miért? Mert 2.5x akkora a játéktér? Egyrészt lehet, és nem érdekel, másrészt MI A FENÉNEK? Már az Origins is hatalmas volt, ráadásul a jelek szerint ezt sem sikerült hajde nagyon megtölteni tartalommal, Árnyvadász kolléga is kifejtette, hogy a mellékküldetések nagy része copy-paste az originsől. Akkor kérdem én minek? És miért így?

Egyszer már elegem lett az amúgy nagy kedvenc AC franchise-ből, akkor okosan szünetet tartottak, és visszatértek az Origins-szel, ami remek lett. Most viszont visszaestek a régi hibába, és rögtön rácuppantak egy teljesen felesleges folytatásra, sikerült hozni egy új rókát, és most erre annak kezdik el sorozatosan nyúzni a bőrét. Gratulálok.
  • darkSectorxxx #107
    Mindenképpen 2 platform kell legalább szerintem, az Ultimate gaminghez, ideálisabb esetben egy Pro és egy PC, ahogy te is akarod nyomni.

Ha ez mellett van Xboxod, vagy/meg Nintendo-d, az az aranyélet, nem kell azon filózni, hogy valami megjelenik, és akkor nekem menni fog-e vagy nem, van-e hozzá platformom, vagy nincs, Én is ezért vettem meg mindet, majd csak egy Switch kéne még, hogy ha kijön egy játék, nekem ne kelljen nézni melyik platformra jön ki. csak a megejelnési dátumát! :)

Amúgy meg valóban mást jelent egy konzolon fix 30, vagy ahogy mondod néha 25 fps, mint pc-n....ezt akkor látod, ha használod.
    Nekem is így van, PC-n is 30-al nyomulok 1080p-ben sokszor, meg konzolon is flrakom inkább felbontás + grafikai extrákra az opciót és legyen csak 30fps, kampányjátékoknál, érezni azt a kis eltérést.

Persze a 30 és 60 (ami sok esetben 45-50) közt is.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.10.04. 11:09:24
  • Árnyvadász
    OFF:

Konzol vs PC ügyben nekem egyre inkább kezd érlelődni a fejemben, hogy a következőt lépjem meg pár éven belül:

Kell egy PS4 Pro és az exklúzív játékai, amik érdekelnek, mint HZD, RDR2, GOW, SoC, UC és LoU széria. Illetve kellenek a nagy AAA nevek, hogy 4K-ban (natív 1440p és skálázás) tudjak játszani. A 30 fps nem gond, mert korábban is volt konzolom és egyik játéknál sem volt probléma (még PC-s szemmel sem), hogy nem ment 60 képkockával. Csak halkan jegyzem meg a Diablo 2 fix 25 képkockával fut és észre se venni, teljesen folyamatosnak tűnik.

Aztán kell (vagyis marad az a gép amit most is használok) PC az AA és indie címekre, mert ezekre, főleg utóbbiakra bőven elegendő lesz a teljesítménye még hosszú évekig.

Így két legyet ütök egycsapásra. Megkapom a 4K gaming-et és nem kell azon agyalni, melyik top játék fogja majd meg a gépem, vagy melyik miatt kell megint horror összeget áldozni alkatrészekre, főleg vga-ra, de idővel sajnos nem lehet megúszni a többit sem. És tudok minden játékkal játszani normális keretek közt, amivel szeretnék, legyen az exklúzív vagy indie. Hiszen minden stílusban akadnak nagyon jók, amiket kár lenne kihagyni, ha már gamer az ember.

Egyelőre még maradok a PC vonalon, de nagyon érik az elhatározás, és látva az árakat, ez egyre biztosabb. Mondjuk 4K tévét leginkább akkor vennék ha lesznek 4K adások (pls. Netflix-et most ne vegyük ide), de remélem 2 éven belül ez is realizálódik majd kis hazánkban.

Meglátjuk.
    Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2018.10.04. 11:01:07
  • darkSectorxxx #105
    Rengeteg ember pont ezeket mondta el nagy vonalakban a játékról, amit te.

Én azért nem fogok kiadni ezért pénzt mert az Origins-t megvettem, mindent megvettem már hozzá. Kimaxoltam 2x, és 3x mentem végig a játékon, Hard 100%, Nightmare gyorsan, Nightmare 100%.
    Elegem lett mikor megláttam, hogy újrahasznosított Origins.
    Pontosan 2.0, amit mondtál.
    Én vártam a helysznváltozást, pl Keletiesebbre

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amúgy még spoilerbe érdekelne, ha kérdezhetem tőled, hogy vannak assassin-ok a játékban? mert én azt hallottam, hogy a story az Origins előtt játszódik, úgy meg elég necces a téma

Nekem nem kóser, hogy a bitangjó harcot megtörték, azzal, hogy pl, nincsenek, pajzsok már a játékban, hanem ez a parry rendszer jött be.

Nekem ezek miatt visszafejlődés inkáb.
    Nem tudok a max grafról mit mondani, hogy szebb-e mint AC Origins, mert ezt még nem néztem meg, de ha sokkal nagyobb a térkép, akkor várhatóan valahonnan spórolni kell.
    Amúgy ezt pár tesztben is mondták, mintha kicsit csúnyácskább lenne, valszeg a nagyon nagy terület miatt.
    Nem lenne MEGLEPŐ
    A Unity után is vettek sokat vissza az Origin-ben.

Ezt se értem, minek kell egy lapáttal még rátenni, ACO is elég nagy volt, nem kell ha nem birják a hardverek, ez a nagy kukiméregetés, nem a nagyobb maptól lesz jobb a játék.

Illetve a Víz. Most látom vannak ilyen nagyobb hullámzások is, jópofa, de az Origins-ben ahogy a fény pl megtört a víz felszínéna kis hullámokon, na attól amit én eddig láttam, az elmarad azért.

Szóval nem csodálom, amiket leírtál így vélemény ként, vagy tapasztalat ként.

Pedig annyira vártam, hogy legyen még 1 jó rész, az ACO után, de sebaj, ott az RDR2, az keresztbe lenyeli majd ezt a játékot. Ha nem is egy stílusban, de a toplistákon tuti.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.10.04. 10:59:48
  • darkSectorxxx #104
    "Az viszont felháborító, hogy egy saccra 3/4 milliós gépen nem fut egy játék tükörsima, kompromisszummentes 60 FPS-el. Pont."

Na itt a probléma.
    De ez csak hálisten néhány játékkal van így.

Igen, független az áremelkedésektől, a GTX 2070/GTX 2080 még így is ~250k körül lenen, szerintem, ha nem lett volna ez a hirtelen bitcoinos szarság.
    De akkor is az ártól eltekintve, azt, hogy ez a Nvidia csúcshardvere most, és 4k-ban nem megy 60fps. Vagy 1080p-ben pár kicsit kisebb Vga-n.

Ez 2 dolgot jelent.

NEHÉZ kideríteni mi az igazság....

1. Szimplán szarul van optimalizállva
    2. amit sokan lehet nem is gondolnának, EGÉSZ EGYSZERŰEN nem elég a gép.
    mivel, egy játék nem feltétlen szarul van csak optimalizálva, hanem lehetséges elég könynen, hogy a textúrák, a térkép nagysága, effektek stb, árnyék, annyira részletes, nagy minőséggel bír, hogy egész egyszerűen ehhez még nem elég fejlett a technika.

Most egy szuper példával éleg:
    Crysis

A Crysis nem volt szarul optimalizálva, mégsem futott sok akkori gépen jól.
    Miért? Mert arra tervezték, hogy ha most nem is, de később ha fejleszted a gépedet, akkor tudj játszani, eredeti pompájában a játékkal, vagy pedig szebben, ha nem is eredetileg tervezett minőságben.

Hiszen milyen a user? Kijön egy játék, azonnal Very Csutka High minden.
    Oké, de mivan, ha inkáb szebb textúrákat raknak be a Very-hez és azt gondolják, most még a High is bőven brutálszép, később lehet 3 év múlva meg ha újra játszol, vagy akkor megveszed, látod a Very High minőséget.

Vajon mennyire reális az, hogy egy gamert zavarnak az opciók? Ez a kényszer, hogy teljesen mindegy látványban látnak-e különbséget, moszgás közben, ha van egy opció, amit még tudnának felkapcsolni, akkor addig nem nyugszanak meg sokan. Ez valami mánia sokszor.
    Konkrétan vannak játékok, ahol összehasonlítottak képeken graf beállításokat, és volt olyan, ahol szinte nem is látni az eltérést a High és Ultra közt pl, de van ahol még a minimum grafika is durva volt.

Ezt ki tudja eldönteni? Ez most optimalizálatlanság? vagy egész egyszerűen, ami content-ek benne vannak, az ettől nagyobb gépet igényel?
    Azt ki dönti el, hogy ez a nagyobb igény, a szar számítási eljárás miatt kell, vagy szimplán minden jó, és fasza, de a tartalmas képernyőn a kontenthez kell a kraft?

Nehéz ügy.
  • Árnyvadász
    5 és fél óra után picivel több rálátásom nyílt a játékra. A véleményem továbbra sem változott. Nem rossz. Egyelőre én azt mondom Origins 2.0, de nem lehet elmenni szó nélkül amellett, hogy van hatása a játékra az újításoknak. Az első szigeten vagyok még, szinte majdnem mindent megcsináltam, de akad még tennivaló, sőt a sztori is még ide köt, tehát vannak küldetések amikkel nem végeztem.

Az biztos, hogy nem fogok benne mindent megcsinálni, főleg mert ennyire hatalmas a játéktér (2.5x nagyobb, mint az Origins). Ami érdekel azt megnézem, időnként felfedezgetek, mert hangulatos ez a táj is, megcsinálok mellék küldetéseket is, de mikor megláttam az első erődöt és a tipikus öljem meg a kapitányt, találjam meg a ládákat egyéb... hát nagyon elment a kedvem. Kösz ezt nem kérem az Origins után. Szóval van ami egy az egybe ugyanúgy visszaköszön, sőt ahogy láttam lesz:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Gladiátor aréna is. Ennek sem örültem, sőt kifejezetten bosszantott.

Ami még feltűnt, de erről már korábban is írtam: Nem túl szép ez a játék. (Legalábbis én többet vártam tőle.) Az elődje jobban nézett ki. Mikre gondolok itt: A víz felszíne és a vízalatti részek finoman szólva is khm... (a hullámzás mondjuk rendben van), aztán a görög táj sem olyan meggyőző, mint a gyönyörű aranysárga homokos sivatagok. Az épületek sem annyira monumentálisak és itt nincs akkora egybefüggő szárazföldi terület, inkább szigetvilág az egész térkép.

Minden esetre a küldetések eddig hangulatosak voltak, a párbeszédrendszer és a választható válaszok mindenképpen plusz pontot érnek, sőt szerintem a történet is elég érdekes és érdekes színes egyéniségű emberekkel találkoztam eddigi utam során, szóval ez a része rendben van. Ma folytatom és ha minden jól megy 7-8 óra után vége a tutorial szigetnek és jöhetnek az igazi kalandok. :)
    Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2018.10.04. 10:39:30
  • darkSectorxxx #102
    Nem mondtam hogy fikázod.
    Egy szóval sem.

Csak:

"A PC mindig superior lesz a konzolokkal szemben, pont. Hogy milyen ár-érték arányban teszi ezt, az más kérdés."

Hát ebből indult ki, hogy méricskéljük a konzolhoz, hogy szuperiror, ár/értéken kívül nem lehet más módon összemérni, ha csak szimplán nézzük mindenttől ELTEKINTVE, akkor meg felesleges is méricskélni, mert egy ahogy mondod evidens tényként beszélhetnénk erről.

csak itt, lehet nem az eredeti kérdése írtad ezt, akkor tárgytalan, az volt a feltevés, hogy az a drága vga x csillió ft-ért murvára nem ezt kéne nyújtania, amit most prezentál, és a kártya tudásának prezentálásaképpen lett hasonlítva egy konzol tudásához képest, megmagyarázva, hogy egy 350 ezres videókártya tudna csak stabil 60fps-t, ráadásul 1080p-ről beszélhetünk.
    Legalábbis a tesztek alapján.

Én erre mondom azt, hogy a mostani csúcs VGA-kon az érakat tekintve, amik mindegy miért ilyen magasak, messze nem kapod meg az érték oldalát.

A kényszeresség abból adódik, sokszor, TESZEMHOZZÁ a másik oldalon is, amikor a konzolos topikokba a PC-t méregetik, ott is elmondom a PC javait, csak lehet mivel azt páran nem látják, azt hiszeik, csak az egyik oldalt favorizálom, holott nem, egyformán mind a 3 platformot, szeretem, van is nekem hálisten. PC-Xbox X-PS4 Pro-Xbox One-PS4-PS3-Xbox One.... ilyen gépeim vannak....

Csak itt meg kell jegyezni, hogy ami GTA5 kijött PC-re, és ami volt X360-PS3-ra, az nem egy és ugyanaz a játék!

-------------------------------------------------------------------------------------
    Kompromisszumosak a konzolok?

Nem tudom. Valóban, ha a PC-s játékipar egészét nézzük, akkor egy csúcsgépen kompromisszum van.
    Ha viszont azt, hogy az új konzolokon már van 30-60fps kapcsoló a játékok szinte mindegyikében, ha így vesszük akkor nem anynira az. Vagyis árnyaltabban kompromisszumosak....De ja, mivel fix hardver, nem követik a fejlődést napról-napra, ezért ja, van egy limit.
    Ebben így ilyen formában egyetértünk.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.10.04. 10:35:31
  • Voltan
    Ez valami fura védekezési reflex nálad? :) Csak mert egy szóval nem fikáztam a konzolokat, csak tényeket írtam le.
    A PC mindig superior lesz a konzolokkal szemben, pont. Hogy milyen ár-érték arányban teszi ezt, az más kérdés.

A konzolok mindig is kompromisszumos platformok lesznek, egész egyszerűen azért, mert a piac nem engedi meg, hogy egy bizonyos szintnél drágábban adják őket. Pont.

Ez nem baj, attól még ragyogó dolgok a konzolok, és kellenek. Pont.

Az viszont felháborító, hogy egy saccra 3/4 milliós gépen nem fut egy játék tükörsima, kompromisszummentes 60 FPS-el. Pont.

Valamint az Ubisoft elmegy a retkes kankós lízingszolgáltató édes anyjába ezzel az optimalizációval, és dugja fel magának most már az egész AC franchise-t. Pont.
  • darkSectorxxx #100
    Melleselg, ha már RDR. Fényévekkel szebb lesz ha ez igaz az RDR2, nem is hittem volna, hogy ezt megcsinálják, amit a gameplay videókba látni, mert az nagyon durván néz most ki, pláne esőben....

Régen se volt csúnya az első része, de ha ez igaz ami a gameplay vidikben van, az brutális lesz.

A videó címe se véletlen

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.10.04. 08:41:20
  • darkSectorxxx #99
    Ezzel az a bajom sokszor, hogy a régi gépek 1080pben futnak, míg az újak 4k-ban (Ps4 natív 1440p).
    Legalábbis legtöbb tesztnél.

És érted, amit itt is írtak már, és igaza van egy 300-400k-s VGA-n már had ne legyen 60 fps alatt egy játék, mert az murva vicces.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.10.04. 07:57:48
  • darkSectorxxx #98
    GTA 5 X360-on?
    Teljesen más kód egyrészt, az a GTA 5 ami még előző genre jött.
    Valamint az X360 mennyivel volt gyengébb gép mint az akkori PC-d? Persze egy kb 15x erősebb pc-n naná hogy nem 30 fps lesz, de arányosan nézve a konzolos hardver jobban futtat mindent.

Azt hogy egy 2005-ös hardvert üsszenézek egy 2015-össel, abból azégvilágonsemmi nem következik, vagyis meglepetést nem fog okozni...ebben igazad van ilyen téren.

Űber Xbox X-en 4k 30fps, ami 160k-s hardver, a te mostani vga-d mennyibe került, amin megy 4k-ba 40-50fps-t? Ezt max így lehet összevetni, másképpen nem.

Vagy ha az ár/értéktől független akarjuk nézni, akkor a mi gépünkön is kuvaszar minden, mert van akinek 2 darab 2080ti fut a gépébe, na ott aztán sokkal jobb. :)

Viszont ez nem a platformot minősíti akkor.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.10.04. 07:54:20
  • grebber
    Assassin's Creed Odyssey PS4 vs PS4 Pro vs Xbox One X vs Xbox One Frame Rate Comparison 30 fps limit van a konzolokon....pár helyen kemény 22-24 fps-t pumpál ki a sima ps4 és az xbox one s is..
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.10.04. 07:46:06
  • Voltan
    Ebben amúgy igazad van. XBox 360-am még megvan, időnként előveszem, hogy Red Dead Redemptiont játszak. De emlékszem, hogy amikor a GTA 5 kijött rá, tojtam az fps-re, csak játszottam, nem érdekelt. Aztán anno azért fejlesztettem PC-t, mert kijött arra a platformra is, és láss csodát, sokkal jobban nézett ki, és hopp - 60 fps, olyan kompromisszumokkal, amiket beállítasz.
    Mint írtam, a mai napig előveszem a RDR-t, és nem zavar az amúgy alighanem 30-as tartomány alá való bekacsintás, de pécén máshogy gondolkodik az ember, mert ott van más választás. Lehet játszani a beállításokkal. És basszus, ha már pécén játszom, akkor élvezni akarom azt az ár-érték arány közti különbséget, és azt a nyomorult 60 FPS-t, legalább a szájbakúrt full hádén.És nézzen ki már legalább úgy, mint az inferior konzolon.

Ez a játék vajon hogy muzsikál egy új über Xboxon? Utánanézek majd. 6 teraflop, meg a kékeres tököm, gondolom.
    Utoljára szerkesztette: Voltan, 2018.10.04. 00:53:58
  • darkSectorxxx #95
    Mondod te. Aki azt írja nekem 35 évesen hogy nőjjek már fel. Ne nevettesd már ki magad.
    Kontrázz rá még egy kicsit a parasztságodra, és legyek én a hibás, hogy nekemugrottál.

Huh nem tudom szánalmasabbat láttam-e már.
  • darkSectorxxx #94
    Hát nem tudom lehet csak belefáradtam, hogy valakinek írsz és azonnal válaszként elkezd személyeskedni.
    Rohadtul unalmas tud lenni.

Nagyon olyan érzésem van ilyenkor, hogy azért mert lenézően beszél rólam, akkor nyomatékosítani próbálja, hogy tuti neki van igaza, mert én egy fasz vagyok.

És meg sem említem, hogy nem volt szó semilyen platform vs témáról, ezt se értem honnan szedte, de hát, csalánra vizelés után le kell basznia valakit a fórumon.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.10.03. 19:20:13
  • jarlaxxe
    Elfogytak az érvek maradt a bullshit ezutal szó szerint, remélem az a jó drága édesanyja nem olvassa milyen stilusban ír a gyereke.
  • darkSectorxxx #92
    Mert így van, köztudott, barmilyen tesztben, bárhol ezt kapod vissza, tapasztalom is.
    Sokkal kevesebb a hiba és eleve a hardver képességeihez képest fut jobban minden. De akkor se így válaszoljanak nekem. Ki afaszom ő?

Le is szarom a stílusa miatt őszintén amiket ír ezekután.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.10.03. 19:14:21
  • Seth
    Feltörték az accountodat Darky ?
    Akit én ismerek nem szokott ilyen otromba stílusban vitázni
  • grebber
    "hogy a legjobban konzolokon van minden optimalizálva, vagyis minden jól fut a hardver képességeihez képest, mert csakis ehhez mérhetjük."

Ezzel lehet vitatkozni bőven... Ezt miért jelenti ki mindenki? CSAKIS AZÉRT mert a pc-n ott van sokak képernyőjén valami overlay progi ,mert szeretjük látni mi hogy mennyin pörög stb és látjuk az fps-t... Konzolon persze hopgy azt mondja mindenki fasza mert fps-t kiiratva életébe nem látott konzolon és nem veszi észre a döcögést. Rohadt sokan nem veszik észre vagy nem akarják direkt elismerni ,hogy a nagykeméány konzolja igenis nem képes a stabil futtatásra.
    MOCSKOS sok játéknál nem képes a konzol stabilan futtatni a dolgokat...hiába van rámondva a 30 vagy 60 fps bőven alámegy sokszor...
    Csak amíg mi pc-n elismerjük és anyázunk hogy a rohadék csöves cége hogy a ***ibe kérnek el fél millát egy fosért ami éppenhogy a 60fps-t viszi addig konzolon marad a beletörődés és a hazudozás, hogy de ott minden mekkora király...
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.10.03. 18:59:13
  • darkSectorxxx #89
    Erre nem tudok mit válaszolni. Idióta faszkalap vagy.

Nagyrészt azért mert segghülye vagy és ezzel a tudással paraszt stílusba nekemjössz és minőítesz.

1. A 60fps az nem jólfutást jelent, a 30 sem rosszul futást
    Én azt írtam, hogy a legjobban konzolokon van minden optimalizálva, vagyis minden jól fut a hardver képességeihez képest, mert csakis ehhez mérhetjük.

2. Van célhardver te paraszt, attól hogy nem exclusive, a konzolos változatokat optimalizálják először, mert fixhardver, aztán készül el pcs verzió, vagy pedig párhuzamossan több csapat csinálja, de külön kezelik a portokat. Ezért is kevesebb a bug meg hiba konzolokon.

Ez nem konzol vs pc te faszkalap, hanem az vs geci nyomorult komment, tudatlan faszság, amire én reagáltam, és ez a te tetves geci kommented.

Ha csalánra hugyoztál, takarodj el innen, nem kell ez a paraszt viselkedés amit nyomatsz, én nem beszéltem veled bunkón, akkor inkáb ne is írj, töltsd hasznosabban az idődet és olvass utána annak a szarságnak amiket leírtál.
  • jarlaxxe
    A szokásos bullshit szövegedet nyomod a 30 az 30 nem kell megmagyarázni, hogy a 60 jobb volna, mármint egy értelmes embernek nem kellene megmagyarázni.
    Ez a játék meg multiplatform nincs célhardver, de ne is törödj vele...a játékkal van baj nem a platformokkal csak te szokás szerint tolod a gyerekes konzol vs pc faszságodat, nem ártana már felnönöd.
  • darkSectorxxx #87
    Egy sorral lejebb, konzolokon mindig minden optimalizáltabb sokkal mint pcken a célhardver miatt, szóval.....
  • darkSectorxxx #86
    HALKANSÚGOM meg, hogy a PS4 Pro egy kb ~RX470 videochipkével működő hardver. :D

4k checkerboard 30fps az szerinted ezt tudomásul véve szarabbul futás. :D

Neee. ;)
  • wedge31
    Ps4-en fix 30fps-el fut a játék náluk nagyobb a cumi mint pc-n.

Mellesleg nekem is szebbnek tünt az origins de ez persze mellékes.
    Utoljára szerkesztette: wedge31, 2018.10.03. 17:07:33
  • xido
    az új tomb raider napján még úgy volt azt hiszem,hogy az rtx funkció nem volt a driverben...ennél már teljes a supportja a kártyának?
  • Voltan
    Ez akkor megnyugtató. Csak ne ez legyen hirtelen az új trend...
  • Voltan
    Nem játszom én sem 4k-n. Ahogy te, 1080p és GTX 1070. Viszont azt elvárom, hogy ezen a szinten a 60 FPS-t hozza minden, kérdés nélkül, ha nem is feltétlenül ultra, de High-very high tartományban. Ennyi.

Egy rohadt 400 ezer feletti kártyától pedig elvárható lenne, hogy 4k-ban ne riccenjen meg 60 FPS-ről soha, főleg, hogy ez a mostani, még gyártósor-szagú über zászlóshajó.
    Ez így egy nagyon rossz vicc.
  • hawkie22
    Lehet, hogy én vagyok maradi, meg tudom, hogy a mai világban a külcsín a fontos, de minek rugózik mindenki a 4K-ban történö játékon? Én az 1920-as felbontással Ultra beállításokkal is nagyon meg vagyok elégedve. Böven elég. De hogy azért kiadni mittudomén hány százezer forintot, hogy 4K-ban játszhassak... Elég volt ezért a lapiért is kiadni a lóvét, de ahogy nézem, egy darabig még vinni fogja a játékokat. :)
  • jarlaxxe
    Tudom, hogy ez nem vigasz de ps4-en még szarabbul fut tehát a játékkal van gond nem a platformal.
    Ez azért is érdekes mert az origins jobban futott pedig az szebbnek tünik.
  • grebber
    Sajnos nekünk ez jutott :)
    Én a pc azon jó oldalát nézem, hogy a bundlebiznisszel már lassan 2k játéknál járok kb totál ingyen... Ez konzolnál soha semmilyen körülmények között nem lehetséges. Szóval én inkább a gépre költöm a zsetont
  • Evoluti0N
    Ha olyan, mint az Assassin's Creed Origins, akkor bárhol.
  • Voltan
    Hát, redditen írta egy gyerek, hogy 2080 ti-vel és I7 700k-val 4k-ban olyan 40-45 FPS-e van, de még nem járt nagyobb városban. Mindezt úgy, hogy a grafika opciók állítgatása nem sokat jelent állítása szerint.

A 4k 60FPS-es játék továbbra is álom, 2080 ti ide, vagy oda :D
    Kezd nagyon LOL lenni ez az egész pc gaming, komolyan.
  • mike01010101
    Helló, lenne egy kérdésem: bárhol tudok búvárkodni, mint mondjuk a Witcher 3-ban akár a tenger közepén, vagy csak meghatározott helyeken, mint a Black Flag-ben. Köszi
  • ImpStephAug
    Írtam privátba.
  • hawkie22
    #63: nálam jelenleg 50GB-t foglal a játék
    Nekem az aláírásomban szereplö géppel stabilan játék közben 51+fps, átvezetök alatt felmegy 90-re. Mindent alapból a legmagasabb beállítási lehetöségre dobott be a gép, 1920x1080-as felbontással. Nagyobb városban még én sem voltam, így nem tudom, az mennyire fogja ledobni az fps-em.
    5 és fél óra játék után 9%-nál járok, de eddig csak a kezdöszigetet (Kephallonia vagy mi) meg Ithaka-t csináltam meg, most megyek át Megarisba (lvl 8-9), 8-as szintü vagyok. És most láttam még csak a kezdöcímet, szóval tartalom az van benne, eddig a mellékküldetések is változatosak. Hiányzik egyelöre a rejtett kés, kicsit hangosan meg az Assassinate alvó embereknél, sokszor felébrednek a többiek. De sokat jelent tényleg, hogy milyen ruha van rajtad, az Assassination dmg alapból legalább 10-szerese a Warrior dmg-nek, a Hunter dmg-röl ne is beszéljünk.
    A víz és a környék megvalósítása nekem jobban tetszik, mint Originsben. A hajózás közben, ahogy a delfinek ki-kiugrálnak a vízböl vagy egy nagy fehér cápa fodrozza a vizet, ahogy követi a hajót, az nagyon hangulatos. De sajnos tényleg csak nagy fehér cápa van, semmi tigriscápa, pörölycápa, kékcápa... Azért ezt lehetett volna kicsit színezni. Farkasokból is csak két- vagy háromféle színü van, azt annyi. A harc egy kicsit egyszerübb lesz, ahogy szerzed a különbözö skilleket, de még így se érdemes Hard fokozat felett nekiesni egy 1-2 szinttel nagyobb ellenfélnek.
    A többi mellékfeladat az Originsböl van komplett átvéve, a különbözö erödök, ládák megkeresése, stb. Itt csillagképek helyett valami mást hoztak be a sárgán csillogó kérdöjelek esetén, de még nem tudtam bemenni a szobába, így nem tudom pontosan, hogy mi is az, majd a sztori során visszajövök.
    Hangulatos, annyi biztos, nekem megérte a pénzt, amit kiadtam érte. Viszont így most hanyagolnom kell a Tomb Raider 3-at meg a World of Warships-t. :)
  • grebber
    #57-be ott a teszt jaja és mi lehet 4kban :)