Assassin’s Creed: Odyssey
  • caps lock
    A legendás állatok közül a vaddisznó a legnehezebb, gondolom a Kalydonian Boar-ról van szó, de lesz később egy másik is, az sokkal durvább. Eleinte többször feladtam és újra meg újra visszamentem erősebben, de úgy van megcsinálva hogy mindig csak egy szinttel legyen alattad, tehát mindig kihívás marad. Ki kell tapasztalni a mozgását, majd mikor látod hogy támadni akar gyorsan félreugrani és odasózni párat. Félreugrás, támadás, félreugrás, támadás, ezt ismételgesd, a lényeg az időzítés. Van egy olyan képesség amivel tudod magad gyógyítani, ezt a harcos ágon találod és egy másik ami szintén hasznos lehet az a lándzsás támadás amivel kritikus találatod tudsz bevinni, ez az assassin ágon van. Ne felejtsd el hogy a képességpontjaidat bármikor eloszthatod újra, így kipróbálhatsz különféle skilleket, a kisvideók a képességfán amúgy is mutatják hogy mi micsoda. Ha kevés az életed és félsz a közelébe menni, akkor íjazással is fel tudod tölteni a skillek aktiválásához szükséges sávokat. A legnehezebb az a rész mikor hívja a fiait, a kis vaddisznókat, ezeket gyorsan el kell intézni, menekülni úgysincs értelme mert ha kilépsz a küzdőtérről újratölti az életét. Én hard fokozaton győztem le, szóval nem lehetetlen, ha elég kitartó vagy.