Assassin’s Creed: Odyssey
  • Nomad90Hun
    Sziasztok!

Hát, én is belecsöppentem az ókori görög kalandokba. Első 5-6 órám azzal ment, hogy tesztelgettem milyen stílust akarok nyomatni, és most azért meghálálta magát, hogy annó haverok berángattak Dark Sous-ozni.

Rövid észrevétel, mert az ilyen tippek trükkök cikkekben nem irják, ha fort-ot fosztogattok akkor mielőtt elégetitek az ellátmányt érdemes átkutatni, sokszor több cucc jön belőlük mintha 2-3 barlangot stb. végigszedegetne az ember.

Fps droppok sajna nekem is vannak, de ez majd fixálva lesz (remélem). Játékstílusra ki mit rakott össze magának? Én egy warriort némi assassin (méreg) fával megerősítve. Ijnak eddíg nem sok hasznát vettem. Lopakodásnak szintúgy, ha észrevesznek hiába futok odébb 5-10m-el és ugrok be a susnyásba, mivel látta az ellen hova ugrottam így nem működik a régi ac féle "leülök a szomszéd padra akkor úgyse vesznek észre" metódus, de ez jó is így.

Harcra kitérve még. Hajlok rá, hogy ubiéknak sikerült összerakni egy újabb Dark Sous-t, normálon is sikerült belefutnom már nálam 3-4 szinttel magasabb ellenfélbe, aztán fél perc és rekt, azt meg meg se említem amikor a 10+ szinttel nagyobb zsoldos talál meg és hány kardélre.. Na de ettől jó, hogy van kihívás.