Assassin’s Creed: Odyssey
  • Rita79
    Tapasztalatok kemény 10 perc után... :D
    Nekem az már jó pont volt, hogy működik az ingame ubifos club és store. Az eddigi ubifos játékokon ez nem, vagy nagyon macerásan ment. Úgy látszik ezen fejlesztettek egyet, mert sok volt a panasz a fórumokon erre. Egyébként lehet azért van ez, mert direktbe az UbiSoft-tól vettem meg a játékot és nem a Steamen keresztül, passz. Ez az első játékom, amit a saját felületén vásároltam (jah nem, mert a Witcher 3-at is a GOG-tól).
    Szóval jó ponttal nyitott, mert tényleg sok fejtörést és időt vett/vesz igénybe a korábbi játékokon ezek beállítása/elérése. Na mindegy. Ezen legalább megvan....
    A grafika első blikkre kb olyan mint az originsé, de azt is meg ezt is 4k-ban tolom/toltam, így lehet nehezebb észre vennem a különbségeket, mert hogy mindkettő gyönyörű ebben a felbontásban. A hátrány, hogy hardver igényes de piszkosul 4k maxban. Van, ahol lemegy amikor a sas röpköd az első átvezetőben 29 fps-re :OOO.... Pedig elég jó géppel tolom.
    Az Ultimate Editiont vettem meg, 20% kedvezménnyel,100 Ubifos credit beáldozása mellett. Tehát ott ilyesmi engedmény van. Azt nem tudom, hogy a Steamen működik-e ez, de a 20% az elég sok pénz.