Assassin’s Creed: Odyssey
  • darkSectorxxx #105
    Rengeteg ember pont ezeket mondta el nagy vonalakban a játékról, amit te.

Én azért nem fogok kiadni ezért pénzt mert az Origins-t megvettem, mindent megvettem már hozzá. Kimaxoltam 2x, és 3x mentem végig a játékon, Hard 100%, Nightmare gyorsan, Nightmare 100%.
    Elegem lett mikor megláttam, hogy újrahasznosított Origins.
    Pontosan 2.0, amit mondtál.
    Én vártam a helysznváltozást, pl Keletiesebbre

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amúgy még spoilerbe érdekelne, ha kérdezhetem tőled, hogy vannak assassin-ok a játékban? mert én azt hallottam, hogy a story az Origins előtt játszódik, úgy meg elég necces a téma

Nekem nem kóser, hogy a bitangjó harcot megtörték, azzal, hogy pl, nincsenek, pajzsok már a játékban, hanem ez a parry rendszer jött be.

Nekem ezek miatt visszafejlődés inkáb.
    Nem tudok a max grafról mit mondani, hogy szebb-e mint AC Origins, mert ezt még nem néztem meg, de ha sokkal nagyobb a térkép, akkor várhatóan valahonnan spórolni kell.
    Amúgy ezt pár tesztben is mondták, mintha kicsit csúnyácskább lenne, valszeg a nagyon nagy terület miatt.
    Nem lenne MEGLEPŐ
    A Unity után is vettek sokat vissza az Origin-ben.

Ezt se értem, minek kell egy lapáttal még rátenni, ACO is elég nagy volt, nem kell ha nem birják a hardverek, ez a nagy kukiméregetés, nem a nagyobb maptól lesz jobb a játék.

Illetve a Víz. Most látom vannak ilyen nagyobb hullámzások is, jópofa, de az Origins-ben ahogy a fény pl megtört a víz felszínéna kis hullámokon, na attól amit én eddig láttam, az elmarad azért.

Szóval nem csodálom, amiket leírtál így vélemény ként, vagy tapasztalat ként.

Pedig annyira vártam, hogy legyen még 1 jó rész, az ACO után, de sebaj, ott az RDR2, az keresztbe lenyeli majd ezt a játékot. Ha nem is egy stílusban, de a toplistákon tuti.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.10.04. 10:59:48