Assassin’s Creed: Odyssey
-
Árnyvadász #103 5 és fél óra után picivel több rálátásom nyílt a játékra. A véleményem továbbra sem változott. Nem rossz. Egyelőre én azt mondom Origins 2.0, de nem lehet elmenni szó nélkül amellett, hogy van hatása a játékra az újításoknak. Az első szigeten vagyok még, szinte majdnem mindent megcsináltam, de akad még tennivaló, sőt a sztori is még ide köt, tehát vannak küldetések amikkel nem végeztem.
Az biztos, hogy nem fogok benne mindent megcsinálni, főleg mert ennyire hatalmas a játéktér (2.5x nagyobb, mint az Origins). Ami érdekel azt megnézem, időnként felfedezgetek, mert hangulatos ez a táj is, megcsinálok mellék küldetéseket is, de mikor megláttam az első erődöt és a tipikus öljem meg a kapitányt, találjam meg a ládákat egyéb... hát nagyon elment a kedvem. Kösz ezt nem kérem az Origins után. Szóval van ami egy az egybe ugyanúgy visszaköszön, sőt ahogy láttam lesz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gladiátor aréna is. Ennek sem örültem, sőt kifejezetten bosszantott.
Ami még feltűnt, de erről már korábban is írtam: Nem túl szép ez a játék. (Legalábbis én többet vártam tőle.) Az elődje jobban nézett ki. Mikre gondolok itt: A víz felszíne és a vízalatti részek finoman szólva is khm... (a hullámzás mondjuk rendben van), aztán a görög táj sem olyan meggyőző, mint a gyönyörű aranysárga homokos sivatagok. Az épületek sem annyira monumentálisak és itt nincs akkora egybefüggő szárazföldi terület, inkább szigetvilág az egész térkép.
Minden esetre a küldetések eddig hangulatosak voltak, a párbeszédrendszer és a választható válaszok mindenképpen plusz pontot érnek, sőt szerintem a történet is elég érdekes és érdekes színes egyéniségű emberekkel találkoztam eddigi utam során, szóval ez a része rendben van. Ma folytatom és ha minden jól megy 7-8 óra után vége a tutorial szigetnek és jöhetnek az igazi kalandok. :)
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2018.10.04. 10:39:30