Assassin’s Creed: Odyssey
  • darkSectorxxx #102
    Nem mondtam hogy fikázod.
    Egy szóval sem.

Csak:

"A PC mindig superior lesz a konzolokkal szemben, pont. Hogy milyen ár-érték arányban teszi ezt, az más kérdés."

Hát ebből indult ki, hogy méricskéljük a konzolhoz, hogy szuperiror, ár/értéken kívül nem lehet más módon összemérni, ha csak szimplán nézzük mindenttől ELTEKINTVE, akkor meg felesleges is méricskélni, mert egy ahogy mondod evidens tényként beszélhetnénk erről.

csak itt, lehet nem az eredeti kérdése írtad ezt, akkor tárgytalan, az volt a feltevés, hogy az a drága vga x csillió ft-ért murvára nem ezt kéne nyújtania, amit most prezentál, és a kártya tudásának prezentálásaképpen lett hasonlítva egy konzol tudásához képest, megmagyarázva, hogy egy 350 ezres videókártya tudna csak stabil 60fps-t, ráadásul 1080p-ről beszélhetünk.
    Legalábbis a tesztek alapján.

Én erre mondom azt, hogy a mostani csúcs VGA-kon az érakat tekintve, amik mindegy miért ilyen magasak, messze nem kapod meg az érték oldalát.

A kényszeresség abból adódik, sokszor, TESZEMHOZZÁ a másik oldalon is, amikor a konzolos topikokba a PC-t méregetik, ott is elmondom a PC javait, csak lehet mivel azt páran nem látják, azt hiszeik, csak az egyik oldalt favorizálom, holott nem, egyformán mind a 3 platformot, szeretem, van is nekem hálisten. PC-Xbox X-PS4 Pro-Xbox One-PS4-PS3-Xbox One.... ilyen gépeim vannak....

Csak itt meg kell jegyezni, hogy ami GTA5 kijött PC-re, és ami volt X360-PS3-ra, az nem egy és ugyanaz a játék!

-------------------------------------------------------------------------------------
    Kompromisszumosak a konzolok?

Nem tudom. Valóban, ha a PC-s játékipar egészét nézzük, akkor egy csúcsgépen kompromisszum van.
    Ha viszont azt, hogy az új konzolokon már van 30-60fps kapcsoló a játékok szinte mindegyikében, ha így vesszük akkor nem anynira az. Vagyis árnyaltabban kompromisszumosak....De ja, mivel fix hardver, nem követik a fejlődést napról-napra, ezért ja, van egy limit.
    Ebben így ilyen formában egyetértünk.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.10.04. 10:35:31