Fallout 76
  • PiszkosFred
    #2897
    Nem biztos, hogy a legjobb hasonlat, mert az asztal a FO76-ban a taborod es esetleg kornyeke, mig az etterem maga az egesz jatek, ahol azert - ha csak nem berelted ki es raktak ki a zartkoru rendezveny tablat, akkor - megfordul par ember, amig te kenyelmesen es joizen ebedelsz.

    Egyebkent meddo a vita, mert a jatek mind a ket felet kiszolgalja. 14 euroert teljesen egyedul lehetsz (ez a zartkoru rendezveny berleti dija), mig anelkul el kell viselni, hogy hebe-hoba osszefutsz mas jatekossal. Az esetek 80%-ban en Private Worldben jatszok, es csak 1-2 cimbora ugrik be, nekem teljesen jo. De van, amikor "igenylem", hogy legyenek korulottem, ekkor siman belepek a publicba es kesz. Tenyleg mind a ket felnek van megoldas.

    Lent irta vki a percenkent nuke meg stb. - ezzel kapcsolatban hadd jegyezzem meg, hogy ezt a klikkvadasz blikk szintre sullyedt gamersajto emlegette, mint "rettegj kedves olvaso, mert ki fognak baszni veled ha lebombaznak", a budos eletben nem tortent meg meg a jatekban ez. Nyilvan, ha a world bossok melle epitkezel, akkor kapsz te is atomot, de ha a jatekter maradek 99%-ban huzod fel a bazisodat, nem a nuketol fogsz rettegni, hanem pont azert "konyorogsz", hogy vegre valaki dobjon mar egyet, mert kellene a flux :) (meg a quest/reward/loot). Szoval nem kell mindent elhinni, amit a jelenlegi gamer sajtonak csufolt portalok "betanitott munkasai" irnak.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.11.27. 19:55:37