Fallout 76
  • Kroki105
    #2724
    Jó az a radiation rumble. Egyedül is mókás, 108 zöldganét lőttem ki, direkt megszámoltam a végén. Nyilván megcsinálhatatlan egyedül, nekem mindenképp, de 2 Npc túlélte a négyből a 10 perc rohamot. A rekordom 3 .
    Az utolsó perc előtt még 4 élt, 3 sértetlenül, de ott vétettem, és beszabadult egy zöld hátra az elzárt területre, amíg azzal tököltem, kinyírtak egy másikat is. Kb 1 lövésen múlt, és 4 túlélő marad. (Ha többen vagyunk, akkor már nehezebb, többen is jönnek.)

    Amúgy a játék egy rakás szar továbbra is, legalábbis a multirésze (érted, a multirésze egy MMO-nak ) Ültünk, és vártuk hogy induljon már egy kurva event. Lehetőleg a radiation rumble, mert más újra sajna nem futotta a készítőknek. Ebbe még volna némi ötlet, poén, izgalom... Minden más már X*X a köbönször meg lett csinálva, és nem nagy lelkesedéssel vágsz neki. Max odaugrasz, és megvárod a végét, de csak az idióta tresure note-okért (vagy mi a szöszért), mert ugye abból is kell kismilliószor tízezerszer négy, hogy a napi 200 aranyat kiváltsd. Amiből vehetsz új páncélt, meg új izét, meg új bizét (nyilván neked kell majd legyártani egy rakás scrapért, és nyilván értelmetlen szarokat fogsz gyártogatni). A legmurisabb az egészben, hogy azok nélkül a páncélok, fegyverek nélkül is szénnélövök mindent hip és hop , kivéve a nagy sárkánygyíkot. De nem is arra lett kiképezve a karim, bár sose szokott üresen lepotyogni, szóval a magamét bele szoktam rakni abba is. (és nincs csaló, bugos, betiltott fegyverem )

    A reputationt meg hagyjuk, teljes vicc. Legalább lenne valami gyűjthető bigyó, leadni, stb.. De az a napi 2 quest az hát kérem egy nagyméretű lópikula. Ezzel a büdös életbe nem lesz meg, vagyis meglesz valaha a jövő évezredbe. És tudod mit? Nem is lenne ezzel gond, ha lenne mit csinálni érte. DE NINCS! Szerverhoppolgatni 1 repuért, az is random van vagy nincs? Aki úgy csinálja, hát... biztosan hihetetlen jól szórakozik, irigylem.
    Jó, aki most kezdte, az biztos el lesz egy darabig az eventekkel... De aki nem? Az játszott már eleget, hagyja játszani az újakat??
    Menjenek a picsába, egyetlen értelmes eventre futotta nekik az új kieggel, úgy, hogy kivették az egyetlen "dungeont" is a játékból. Akármilyen szar is volt (mert az volt, az 50 összeszedhető kulcsával egyetemben), oda mégis el lehetett menni "multiba" hülyéskedni. ÉS TE INDÍTOTTAD EL!! Nem vártál, hogy nagy kegyesen ez az ostoba játék elindítsa a neked tetszőt.......

    Azért egy új házat fölrántottam, szó szerint egy fára, egy folyó közepén. Nem lett rossz, tervezek egy vendort is rakni csalogatónak, mókás lesz, főleg a powerarmorosok fogják kedvelni, ahogy futván a bejárathoz szépen elsüllyednek.

    Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2020.05.09. 02:36:50