Fallout 76
  • Kissssss0 #2428
    ha annyira jók lennének akkor már előre lefoglalták volna a nevet/domaint,stb... hogy elkerüljenek bármiféle jövőbeni problémát meg hercehurcát.

    ez az oldal szerintem tökéletesen bemutatja hogy kb mennyit is ér ez a bizonyos 1st szolgáltatás, átnézve hogy mit lehet kapni ezért a pénzért én(legalábbis) kb semmi hasznosat nem látok.

    privát szerverek? minek? szerintem kb ugyan azt kapják az emberek amit public serveren is látni lehet... hacsak nem esik több meg jobb minőségű loot... amit erősen kétlek.

    scrapbox végtelen mennyiségű cuccot lehet belepakolni, még jól is hangzana elsőre... a probléma ezzel csak ott van hogy ez akár alapból jöhetett volna a játékba day 1... amilyen grindek vannak itt, itt is ugyan az történik mint n+1 no name ázsiai mmo játéknál, először kreálnak egy szenvedős grind játékot, aztán kreálnak hozzá egy problémát(limited stash), aztán a megoldást meg eladják, na hol az a vödör hogy belehányjak.

    túlélősátor... mitől is különbözik a már meglévő tábortól? láda meg hálózsák? ilyen alapból is van már a táborunkban... vagy tán ingyen lehet fast travelel visszautazni? az a pár kupak senkit nem vágott földhöz soha az alap táborhoz való utazáskor, főleg nem mikor már 20k kupakja van az embernek és csak gyűlik meg gyűlik de nem tudsz mit kezdeni vele.

    1650 atom havonta... aki hajlandó kifizetni egy vagy több hónapra *köhög* neadjisten egy évre is akár háááát azt az embert nem fogja meghatni ez a zsebpénz mennyiség, az ilyen emberek jó eséllyel többet is költöttek már mint szaros 120 dollárt egy évre.
    (látnátok egy néhányan mennyi pénzt képesek beleölni war thunderba ami sose volt képes megtartani egy stabil 50k játékosbázist)

    ranger armor... hú ha... ez most az a rész amikor hanyatt kéne esnem? nem is beszélve arról hogy mit keres maga a páncél kelet amerikai appalachia-ban?

    ikonok meg emotok, már day 1 mindenkinek világos lett hogy fölöslegesek és használhatatlanok, senkit nem érdekel hogyan nyomjuk körömszakadtáig az integetést miközben a másik épp matat az inventoy-jában vagy lootol/harcol.

    na mindegy...

    jut eszembe a pereskedésről, nem biztos hogy olyan egyszerű az a jogi dolog, war thundert készítő ruszki cég "gaijin entertainment" eljátszotta ezt egyszer hogy fenyegetéssel és ijesztgetéssel megpróbálták lenyúlni egy embernek az oldalát amit már 95 óta üzemeltet, az oldalt ami már 7 évvel megelőzte a ruszki cég alapítását, mindezt arra alapozva hogy a cég vásárlóit összezavarja a fickó oldala a "gaijin" név miatt.

    Gaijin Entertainment Demands Gaijin.com, Which Predates Them And Doesn't Infringe Their Trademark

    not with a bang but with a whimper...

    kíváncsi vagyok mi fog kisülni ebből a fallout domain dologból.