Fallout 76
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ó, értem, kipróbálom majd a fotóizével is, köszi.
Egy egész hét áll az ilyeneknél a rendelkezésre, nem egyfolytában csinálom. De nekem oly mindegy merre bóklászok, így még jutalom is jön. Természetesen nem éri meg, ebben egyetértünk. <#nyes>#nyes>
Akkor 5 Cobalt, 4 Fluorescent és 5 Yellow kell, ok. Áthozom lassan a fő karakterre, aztán ha ütközünk, megkapod.
De most halál komolyan, miért nem ilyenből gyártanak bőrcuccot, kézre, lábra?
Egyelőre csak ennyi van még:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A weekly atomkodást szoktátok csinálni? Van az a hídfotózás, azt hogy kell? Már körbefotóztam alulról, felülről, oldalról, kívülről, belülről, de nem ad be semmit. Lehet rosszul értelmeztem mit kell csinálni, pls help!
A scorchlények fotózása is kész 1 híján, egy szitakötő hiányzik még. Tegnap láttam is egyet egy atombomba bosskillnél. Hárman voltunk a bossra, el is ment. De a bejövő szörnyeket lehetett aprítani. Volt rajtam egy autósrák, mirelurkok, piroskorcsfejek, meg kutyák egyszerre, a repülő ribancról nem is szólva, aki a társalkodónőivel együtt tolta a zöld fingszőnyeget rendületlenül. És akkor pillantottam meg! 3 napja keresem, és ott volt! Én marha leszedtem gondolkodás nélkül, de lefotózni elég macera lett volna ennyi ragyával a nyakamba. Befutottam a bunkerbe, ahol várakozni szoktak az emberek a menet előtt. Leküzdöttem a dögöket, de mire visszaértem, nem találtam sehol a fotóznivalót. Bevállalhattam volna egy halált a képért...<#szomoru1>#szomoru1>
Egy dolog maradt meg amúgy, a DC szőnyeg - ezek szerint az mindent kibír 😊
csak alapanyag kell ugye
Nem én dobtam, csak kiváncsi voltam, mi történik.. Rá is fáztam a sompolygásra 😄
Kipróbáltad milyen magadra dobni. <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Akkor már lehet érdemesebb újraépíteni. Én is a fluxokat hajkurásztam, megvan a radzuhany tervrajza.
Ha megyek két kört WS-ben, sokkal gyorsabban sokkal több cucc jön, az tuti. Szóval, nem nevezném motiválónak. De ha kaja kell, arra tökéletes
Támogatni nem tudsz, köszönöm! De az tuti, hogy ha legközelebb oda dobják, bármi van, kilogolok, az kutyaélet 😄
btw: van még olyan elvetemült, mint te, aki a semmi közepére hajítja a nukit <#buck>#buck>
Örök hála, már kivert a víz, és baromira remegett a kezem és a lábam a kényszertől, hogy lássam. <#idiota>#idiota><#nevetes1>#nevetes1>
Ha visszalogolsz megjavul? Egyszer láttam egy hasonlófalú házat, de annak csak egy része volt ilyen lyukas falú. Azt hittem ez is építőelem.
Mér nem szóltál? Jöttem volna támogatni <#nyes>#nyes>
Előre szólok, csak erős idegzetűeknek!
Előtte:
Utána:
Utoljára szerkesztette: Paradoxon74, 2019.08.02. 22:34:13
Én nem cicózok, be van kapcsolva a pacifist, friendly fire-től nem tartok és küldöm a hatcsövűvel a sűrűjébe <#alien>#alien> Akkor aztán segítek is, XP is jön, a többi meg nem számít 😊
Tudja valaki, meddig van duplaXP? meg hogy érdemes-e nyomni ezt az eventet? sok idő/lőszer elmegy, de a drop elég sovány, megéri-e tökölni vele... <#nemtudom>#nemtudom>
Nagyon rühellem ezt a dolgot, csak az kap epic cuccot, aki belelő a csillagosba. Már nem egyszer volt olyan (más event) , hogy hadakoztam a ghoulhordával, míg a hátsóajtón bejön a boss, páncélosmajom ledarálja a triplalövetűatomágyúübertápbrutálgalaxispusztító fegyverével egy fél lövéssel, én meg pislogok. Miért nem kap mindenki, aki harcol az eventen? Nem logikus, mert eventjutalmat az is kap, aki a tökét vakarássza végig, akkor a csillagost miért nem? (Jó, persze, én is volt hogy lekaptam a csillagost a másik elől, de az csak véletlen. Kentem nekik sorba a headshotokat, aztán jött a boss(szocska), és automatikusan belehalt egy fejesbe.<#zavart1>#zavart1>. De ha világít, meg anyámkínja, ne öljük már le.)
Jó, persze, nem dőlünk a kardunkba, de ha megteheted, hogy vársz a killel, akkor miért ne? Más kérdés, hogy a legtöbb ember jó arc, ott nincs is ilyen probléma.
A minap volt, hogy a golfpályánál neveltem a ghoulokat, volt már ott egy másik játékos is. Ahova teleportolsz, szemben a házikóban lődözte őket, aztán lootolgatott. Én beljebb mentem a konyhás részre, jöttek rám, bang bang, aztán az egyik egy kétcsillagos zombi volt. Az is kapta a buksiba, de kihordta lábon. Jó, mondom, kiviszem az előtérbe, lőjön bele a másik is. Kivánszorogtam, közbe persze kaptam a radot, meg püfölte bőszen a veséim, de meglett a másiknak is. Ami meglepett, hogy fogta, és lepakolta nekem zacskóba a csillagosat, aztán ment tovább a dolgára. Egy láthatatlanos kézvédő asszem, tehát nem is fullszar (mondjuk én nem használom, de általánosságba), vagy akár be is válthatta volna.
Vannak végletek..
Pont egy maci spawnpontnál volt a ház, medvehúsom mindig megvolt.
Találtam egy tök szép helyet, oda akartam vityillót építeni. De sajna katasztrófális az építőrendszer (MERT PIROS, MERT MINDIG PIROS <#gonosz2>#gonosz2><#duma>#duma><#falbav>#falbav><#wow3>#wow3><#zavart1>#zavart1><#gunyos1>#gunyos1><#mf1>#mf1><#taps>#taps>), így az ötletem megvalósítatlan marad.<#nemtudom>#nemtudom>
Csúful beekizett a maci 😄 Nem volt szép dolog, hogy be van tépve te meg kinyúvasztod - legalább vártad volna meg, míg lecseng a hatás...
Az event egy lővölde, 12 egy tucat, de egynek elmegy. Mondjuk nem tudom ki várt nagyobb dolgot?
Már megszereztem a véres hentesgúnyát is.<#idiota>#idiota> A legendás ticket becserélés 1 az 1re viszont ökörség, 2nél már talán, de így nem nagy szám. xp tényleg dől
És találkoztam headbang macikával is. Zene az nem hallatszik, valószínű fülese van. ---> Fülesmackó (jaj<#banplz>#banplz>)
Mibe fogadjunk, hogy egyszerűbb lett volna megkerülni a kerítést?
Ez mondjuk kevésbé zavar, mint az a rengeted fagyás tegnap óta <#boxer>#boxer>
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"PATCH 1.50.0
UI 1.43.2
Bug Fixes
Fixes issue where the patch size was displayed as the size of the game"
Please Note: An issue currently affecting the Bethesda.net launcher is causing patch download sizes on PC to appear much larger than they are. This is a visual issue only, and the actual size of the patch is as mentioned above.
Dupla XP van, csak szólok 😊
És szerintem hamarosan lesz vmi leállás/patch, mert ma kb 2 óra alatt többször fagytam ki, mint az elmúlt 2 hónapban összesen. PA beszállásnál kb 3x...
Messziről láttam, rálőttem, de sárga volt, nem piros a név + HP csík. A júzer pont otthon volt, ott örült magának - meg is tudom érteni 😊
Nem hiszem hogy a teleportálós pia lett volna, ittam már olyat, az akkor teljesen elvitt máshova, ott ébredtem.
Igen, ez kétségtelen nagy előnye a PA-nak, de akkor odalenne 160 kg plusz, ami meg rosszabbul érint a halálnál<#idiota>#idiota>
Vagy a masik eset - bar ez mar nem halalos -, amikor odaugrasz a jatekos hazahoz/boltjahoz, amely szinten a sziklaperemen epult, de a spawnpointot a jatek ugy rakta le/kezelte le, hogy belerak a sziklaba, ahol eppen van egy fel centi szabad hely ahhoz, hogy ne zuhanj le egybol. Felvenni a PA-t nem tudod (nincs hely kirakni), igy muszaj vagy tovabbugrani mas, biztonsagosabb helyhez es gyalog visszamenni a boltba...
Ha már bug: a minap olyat láttam, amit még eddig sose: rossz helyre vitt a Fast travel <#conf>#conf> Watoga Station volt a célpot és azt R&G station-hoz vitt - azt még elég nehéz félrenyomni is. Nem, nem ittam én sem teleportálószeszt 😊
szerintem ez csak glics a mátrixban ami véletlen iszogatás közben jött elő
Az kicsit zavaró viszont, hogy nincs mód "bosszút állni". Szívesen lelőttem volna a bilit a fejéről viszonzásképp.<#violent>#violent>
Vagy csak ráborítani azt a puncsos tálat.<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2019.07.29. 19:42:00
Gyorsan beléptem, eladtam valamit, hogy újraindulhasson a 20 óra az 1400 kupakos robotnál. Gondoltam meglesek egy közeli házat, mit árul. Nem volt értékelhető cucc, ami talán, azt 5000+ért árulta. Hát azt feldughatod magadnak! (Megérdemli, egy újabb díszpatkány, mint a bezárós gyökér). Egy nagy szirt szélén állt a háza, az erkély alatt elterült a végtelen mélység. Ott volt a piástál a merőkanállal az erkélyen, uggrabugrál a jóember mellette. Igyunk? Jó, hát ok. Ott már fel kellett volna ismernem a veszélyt, aki 5000ért árulja a cuccát, az jó ember nem lehet.<#idiota>#idiota> Beleittam a moslékába, egy olyan cucc volt benne, ami egy pillanatra eltünteti az épített dolgokat, én meg lezuhantam a francba... <#mf1>#mf1><#kocsog>#kocsog>
Tanulság: Sose igyál bele más piájába, főleg akkor ne, ha az kéri.....<#nyes>#nyes>
(Ez lehetne Kroki második törvénye, az első, hogy ne állj rá a nyomólapos ajtószerkezetre, mert rábaszol)<#idiota>#idiota>
Mondjuk ettől függetlenül a kitermelőket újra kell húzni, meg odavezetgetni az áramot, az már többedjére uncsi. Meg a torony sem ingyen van ugye.
Jó ötlet amit írtál.
Néha látok kisszintű játékost, aki hatalmas elánnal építkezik a workshopra. Ágy, virágok, szék, asztal... Te szegény! Be fogsz majd logolni egyszer újra...<#sir>#sir>
Ha megoldanak azt, hogy,
- egy, legyen rejoin lehetoseg az elozo sessionhoz,
- ketto, HA lenne rejoin, akkor egy dc/logout utan mondjuk 10 percig meg a workshop is megmaradjon a mi tulajdonunkban (nyilvan aki akarja, foglalja el addig, azt nem korlatoznam), mielott ismet gazdatlan lenne, hogy legyen ertelme visszacsatlakozni a sessionbe,
- es harom, HA lenne workshopokhoz bazismentes, vagyis ismetelt elfoglalasnal (megfelelo mennyisegu alapanyag birtokaban) automatikusan felhuzna azt az objektumot, amelyet legutobb epitettunk,
na akkor talan... 😊
De nem a bogarakra gondoltam, savkitermelőre. Északnyugaton találtam egy helyet, nem épp a legjobb az elhelyezkedése, de a hely tetszik. Sajna nincs víz, lehet még keresgélek. Most hogy nincs házam...<#szomoru1>#szomoru1>
Van északon a mérgezővölgyben egy workshop terület, ahol 3 savkitermelő van egy helyen. Ott szedegettem, de nem tetszik a megoldás, ha felhúzom a lövegtornyom (már van kész terv, csak le kell pakolni), jön egy dc, vagy épp csak ki kell lépni valamiért, eltűnik minden, nem szeretem.
Tényleg sok sav kell az ércolvasztáshoz, pl aranyhoz 4 is darabjához... múltkor már összegyűlt vagy 300-400 érc (nem egy nap természetesen), na ahhoz már kellett mennyiség!
Barangolás közben találtam egy helyet fenn az északnyugati sarokban, egy rakat firefly vagy nem tuti ez a neve, repked. Kis zöld darázsszerű bogarak, néha kell dailyhez (tegnapiban ez volt), ez tök jó hely azt letudni.
Szóljál, aztán megyünk! <#taps>#taps> Amúgy van egy terület, ahova nem engedi ledobni, a kezdő környéke, gondolom hogy a kicsik ne legyenek fölzaklatva (egyébként tök helyesen)
A golfpályára tegnap is ledobták, de jó szokásukhoz híven 15 másodperc alatt ellepték a sáskák, és nekem már csak a zöld hullák maradtak a földön. Egy halálkarmot majdnem meglőttem, de az észrevétel és a célzásra emelés közben eltelt 0.3 mp alatt kinyírta az egyik szépreményű. <#rolleyes>#rolleyes> Mit volt mit tenni, szedegettem a virágokat. Husi híján mindből folyadék lett, el lettem látva vízzel egy életre.
A bugjelentő rovat se maradjon ki, mert hát ez a kedvenc, tudom ám.<#idiota>#idiota>
Sikeresen lebontottam a házam, mert hogy új taktikát nézek, az ércvadászatot. Ahhoz meg kell marha sok sav. Kinéztem egy savas helyet, oda pakolom(lnám/tam volna) a bázist. Közbe jött az event, amiről már írtam máskor. Jön a bányafúrógépizé, és a puttonyaiból örömmámorban szedheted kifele a sok ércet. Aha, csakhogy üres volt az összes kis rekesz, 0 azaz 0 ércet adott az event. Utána néztem a másikat is, az is... Hát megérte lebontani a kecót ezért.<#falbav>#falbav>
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka