Fallout 76
  • Kroki105
    #2417


    Ok, jól van akkor , harcolok helyettetek egyedül, és én nem veszem meg egyedül Amúgy logikus amit Fred írt, egyet lehet vele érteni.

    Norbert: Először is, fura olvasni hogy te ezt élvezed. Ha gondolod, majd írok még hasonlót, csak hogy örülhess. De csak ésszel, túlzásba ne vidd.
    Másodszor: Szeretem a falloutot, kedvencem. A 4el is kurva sokat toltam, sőt...Megkaptam magamtól az "AZ ÉPÍTŐMESTER" acsit is. Ez is hasonló, és tetszik, egy jó játék. Most leszek lvl 210 asszem. Ezért is lehet az, hogy kicsit már monoton lett, de attól még élvezem. Más kérdés hogy a tartalom elég gyér, és a sok bug idegesítő. (Találok magamnak benne célt, csak sajna ezt nem nekem kéne találni) Hogy őszinte legyek (mert ugye eddig hazudoztam), játszanék mással szívesen, de sajna fizikai korlátai vannak, hogy a nekem tetsző játékokkal kínlódjak. Így marad ez a game a vatsolással
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    MEG MERT TETSZIK
    , és a mérgelődés a szutyok hibák miatt. Attól hogy a játék szar, még mindig játszható. Ekézem, mert tetszik, szomorú vagyok hogy erre van eszük a készítőknek az helyett, hogy javítanák, fejlesztenék. De amíg húseventek vannak, hagy ne tapsikoljak már a gyönyörűségtől.
    Nem tudom, de nekem fura lenne valamit úgy kritizálni, hogy nem érdekel, nem szeretem, nem csinálom (nem is szokásom (szerintem)). Szerintem az hülyébben hatna... de ahogy érzed!

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    (Imádom a zárójeleket)