Fallout 76
  • Paradoxon74
    #2413
    Nem erről van szó. Nekem is van benne 300-400 óra, de attól még nagyrészben egyetértek Kroki bajtárssal. (Más dolog, hogy amennyit én játszani tudok átlagban, arra bőven megfelel).

    De: ha nem bandáznánk időnként Krokival erre-arra, illetve nem kapod ki szerencsésen az n+1 szerver közül azt, ahol atomot dobnak a bestiára, akkor lvl 200 környékén már sok élmény/fejlődés nincs benne, totál grind és rutin az egész, és ráadásul még a gép/proramozás is szivat, bug is van rendesen (még jó, hogy van insect a gatling-on meg kártyában :D).

    És a másik, hogy bár ez a trend és simán beleillik a mai világba, de a "nem lesz előnynövelő előfizetéses bizbaz" kijelentés most lett megbecstelenítve csúful.

    Ráadásul a privát szerver szrt sem ér, mert ha nincs egy összeszokott feltuningolt csapat, ahol az SBQ-t farmolják 7/24, akkor az a pár csóka nem zavar, akivel összeakadsz - és még a szerverugrás előnyeit sem élvezheted.

    Ettől függetlenül én is megnézem szerintem, mit ad ez valójában, de attól totál lehúzás az egész - és nem hiszem, hogy a befolyó összeget a programozás/bugmentesítés emészti majd fel :)
    Utoljára szerkesztette: Paradoxon74, 2019.10.23. 19:22:19