Fallout 76
  • PiszkosFred
    #2400
    Bethesdaval elszaladt a szeker. Gennyesre kerestek magukat aranylag jo, de inkabb nepszeru jatekaikkal, majd hatradoltek, mondvan megvan a recept, ezt kell csinalni. Csak idokozben a technika, az elvarasok, a gameplay komplexitas iranti vagy, stb. fejlodott/felerosodott, de ok a nagy "hatradolesben" nem foglalkoztak ezzel.

    Aztan jott a FO76, amely egyebkent nem egy rossz jatek, de azon tul, hogy minimum kb 5-10 evvel ezelotti technikai megoldasokkal dolgozik, szinte semmi sem koszon vissza a jelenkori elvarasokbol... Nem beszelve a marketinges faszsagokrol, amelyet a korabbi legjobb PR osztallyal rendelkezo ceg ugy kovetett el, hogy ha szandekosan akarnad sem tudnad magad ennyire melyre leasni a kozosseg szemeben... :)

    Nagyon jokor jott a pofon, mert a Starfield es a TES VI. igy talan megmenekul es elvezheto lesz. Csak ehhez az kell, hogy a pofon utan lenn maradjanak a foldon es tenylegesen atertekeljenek es valtoztassanak dolgokat, nem pedig az, hogy felallnak a foldrol a nyolchoz erve es megy minden tovabb a meccs vegeig, mintha mi sem tortent volna.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.10.18. 12:42:24