Fallout 76
  • Kroki105
    #2171
    kösz ja, közeledünk a 100 hoz...

    Nem tudom hány mod van fenn, 100- nál több. Érződik is, mikor építőmódba váltok 10-15 sec eltelik mire minden elemet betölt. Hihetetlen fura volt, mikor f76 ba gombnyomásra váltott.

    Na igen, a karakterkinézet. Idióta dolog, hogy nem engedték a skineket át a f76ba, mert ugye a 2 játék egy és ugyanaz. Még (az alap) Nate skin hulláját is megtaláltam a játékban egy powerarmorba tuszkolva. Mondjuk azért ennek is van egy másik oldala, hiába lehetett volna áthozni, marha sokan használnak/használunk f4 be modokat a karakter skinekhez (én mondjuk az összes f4es companont is átalakítottam). Modok nélkül az én karakterem egy cseppet sem hasonlított volna.
    Én is úgy gondolom, hogy hiányzik az a karakter. Idétlennek tűnik, de belegondolva a filmeknél is előnyt élvez az a film, amelyikben a kedvenc színészed szerepel. (Mondjuk nekem nincs olyan hogy kedvenc , de olyan azért akad akit jobban kedvelek. Az ő filmjeiknél, ha a végén nem is nézem meg, általában utánanézek hogy ez mégis milyen.) Falloutot meg kínoztam 1-2 éve, megszerettem a karaktereket, szívesen folytattam volna a 76ot a 4es szereplőjével(skinjével).
    Egész jól sikerült, a 76osban elkészíteni elég macera lenne:

    Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2019.07.26. 21:10:31