• Celeborn
    Amikor először telepítettem fel a Win10-et, kapásból nem értettem, miért nem lehet a leggyakrabban használt programok listájának 6db-os limitjét növelni. Ezt nagyon szerettem Win7-ben, Win10-ben így semmire se jó. Persze erre jön a válasz, hogy tegyem ki csempébe. Nade akkor az onnantól statikus, nuku intelligencia...
    Munkám szempontjából viszont amitől nagyon falnak megyek, hogy x évi fejlesztés után a VPN lista még mindig random sorrendben jelenik meg. Win7-ben miért tudott abc sorrendben megjelenni? Most kb. ahányszor felhozom a VPN listát, mindig más sorrendben van az a 20-30 VPN amit használok. Így elég nehéz megkeresni ami éppen kell. Arról nem is beszélve, hogy win7-ben ha csatlakoztam egy VPN-re, akkor az a lista tetejére került. Hát most nem. Kapcsolat bontásához is meg kell keresni, hogy éppen a random sorrendben hol is van. Még mindig a VPN-nél maradva, ha a lista legalján lévő VPN-re kattintok, akkor ugye alatta megjelenik a Csatlakozás gomb, ami nem látszik, mert ez a képernyőn kívülre kerül. Win7 ilyenkor feljebb tudta hozni a listát, hogy lássam a gombot, most külön lejjebb kell görgetni. Amíg ilyen gyermek betegségei vannak a Win10-nek, mit akarnak fejleszteni a designon? Még a mostani sem működik! Arról nem is beszélve, hogy a fejlesztések után sem lesz szebb ez az okádék minimal design, az tuti. És hiába próbálják a vezérlőpultot is leváltani a gépházzal, egy halom funkciót nem tesznek bele és újra meg újra vissza kell nyúlni a vezérlőpulthoz. Így aztán két helyen kell mókolni, hogy az ember megcsinálhassa amit akar. Persze egy átlag felhasználónak aki 1-2 programot használ windows-ban annak mindegy, de egy rendszergazdának ez rémálom.