• TokraFan
    Alapvetően nem látjuk másként a világot, csak másként értelmezzük az írott kommunikációt. A gyanakvásoddal egyet tudok érteni, eddig sem arról beszéltem, hogy én a gazdasági szereplőket kisangyalnak tartom. De más gyanakodni, meg más kijelentő módban vádolni, mert ez utóbbi már alaptalan és igazságtalan is lehet, adott esetben!
    Illetőleg talán még abban gondolkodunk másként, hogy egy bármilyen szintű piaci részvétel számomra természetes velejárója a minél nagyobb profitra törekvés, te meg kicsit tán a kelleténél több szociális érzékenységet vársz el a cégektől, ami normális emberként teljesen érthető és természetes, de a rendszer sajnos nem így működik -hiába lenne egyébként ez az ideális.

Egyébként ez sem fekete-fehér kérdés, mint ahogy semmi más sem. Sok cég alkalmaz kiskapukat ez igaz, de eközben pl. a kultúra és sport támogatásában, de akár a kutatás-fejlesztés finanszírozásában, vagy akár a tehetségek támogatásában is az élen járnak.
    Számos esemény és program létre sem jöhetne szponzorok nélkül! Olyan események, melyek hírét viszik az országnak, vagy segítik az emberek mindennapjait, szórakoztatását, kultúrálódását. Sok esetben olyan tehetségeknek adnak lehetőséget a boldogulásra -és ezáltal akár hatalmas sikerek elérésére is-, melyek aztán nagyban hozzájárulhatnak ahhoz, hogy végül a társadalom számára is hasznot hozzanak.

Én ezt a kérdést sem tudom úgy szemlélni, mint a hívők, hogy vannak a mindenek felett tökéletesek és jók -ami nem is létezik-, és vannak az elvetemült gonoszok, de a kettő között meg semmi nincs. Pont, hogy a kettő között van a legtöbb, amire érdemes odafigyelni!
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.05.28. 23:33:43