• TokraFan
    Hogyne tudnál meggyőzni! Mutass hatósági vizsgálatot és bizonyítékot, és máris egyet fogok érteni.
    A megközelítést nem érted.
    A te olvasatod alapján, mindenki bűnös ezen a világon! Kivétel nélkül! Miért? Mert ha néhány esetből általánosítunk, akkor nem marad olyan terület, ahol ne vádolhatnánk mindenkit.
    Vannak autónepperek, akik roncsokat adnak el és tekergetik az órát. A Te olvasatodban ennek alapján azt kell feltételezni, hogy _mindenki más_ aki autókereskedelemmel foglalkozik, bizonyára ezt csinálja. Az egyik sarki pékről kiderült, hogy adót került el, vagy kispórolta a lisztet a kenyérből. A te világlátásod alapján akkor egyértelműen kijelenthető, mogy _minden létező_ pék ezt csinálja. Nem tudom te mivel foglalkozol, de bizonyosan azon a területen is vannak olyan cégek, vállalkozók, akik sumákolnak. Tehát rólad is kijelenhető -a te világnézeted szerint-, hogy te is ezt csinálod, tehát csaló vagy. Nem kell nekem ezt bebizonyítani, bőven elég az általánosítás és feltételezés is, és elég egy másik eset a világ távoli pontjáról ahol valakit rajta kaptak valamin. Innentől -a te világnézeteddel rendelkezők szemében-, te is csaló leszel.

Én a jogállamiságban hiszek, és az ártatlanság vélelmében. Mindenki ártatlan addog, amíg be nem bizonyosoadik, hogy nem az. Ez a normális. Persze erre csak akkor jön rá az, aki nem így látja, amíg meg nem vádolják őt is alaptalanul, aztán bizonygathatja, hogy dehát ő becsületes. ;-)