TokraFan#33
Már bocs, de most pont azt csinálod mint az egyszeri ezós szerencsétlenek, akikkel állandóan harcolsz. Légvárakra és elképzelésekre alapozva jelentesz ki dolgokat, ahogy ők is! Se bizonyítékod, se semmi más hiteles forrásod annak alátámasztására nincsen, hogy ezt az egész VGA ügyet a gyártók szándékos és törvénytelen kartellezési tevékenysége okozza, ellentétben azzal, amivel én érveltem korábban az okokat illetően.
Sőt! Ha utánanéznél és nem csak puffognál érzelemből és értelmetlenül, akkor hamar rájöhetnél, hogy a gyártók nem változtattak az árakon, az árakat a kis/nagykereskedők verik fel, a magas kereslet miatt!
Én is érdekelt vagyok a kereskedelemben, és majd hülye lennék szeretetből olcsón adni egy terméket, ha a piaci ára az egekben van. Talán a Máltai szeretetszolgálattól várhatod ezt, egy kereskedőtől aligha. Ráadásul ennek semmi köze a multikhoz vagy bármilyen összeesküvéshez, a bizonyos körökben oly nagyra tartott őstermelők vagy bárki más, kezdve a sarki fűszeres Marikától az útszéli nagymagyar zöldségesig, mind annyiért fogja adni a termékét, amennyiért azt EL LEHET ADNI! Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.05.17. 17:47:00