• Irasidus
    #71
    Az emlékeid hibásak, vagy csak megvezetni próbálod az embert. 1978-ban Kína szakított a szovjet tervgazdálkodási modellel, és fokozatosan áttért a szocialista piacgazdaságra, ahol a piacgazdaság és a tervgazdaság együttműködik. Ez nem ugyanaz, mint a tervgazdaság! Klikk. A legnagyobb gazdaság címe meg nem egyenlő, a legjobb gazdasággal, ebbe a népességnek van szerepe, sok ember, sok vásárlóerő.

    A legjobb gazdasági állapot, viszonyítás kérdése, és egy értékek nélküli halmaz. Hiába volt a szemétdomb királya, ha attól még szemétdomb volt itt. Mintha azt mondanád, az egyik hajléktalannak jobban megy a sora, mert van egy kabátja. Itt megint csak megvezetés technikáját látjuk tőled... A reformok meg nem olyan szintűek voltak, és nem olyan irányba hatottak mint Kínában, és az, hogy nem beszélsz reformokról csak emlegeted, azaz lóg a levegőben, megint csak a megvezetést, a másik hülyének nézését szolgálja. De igazából, fogalmam sincs mit akarsz mondani ezzel, mert semmihez nem kötődik, csak úgy leírtad. Köszi.

    Az utolsó amit idéztél tőlem, és amit írtál rá válaszként, nem sok köze van egymáshoz. Az EU működése, és a KGST piac összeomlása között én nem látok párhuzamot... Szintén csak úgy írtál valamit, nem sok értelmét látom annak amit írsz, mert nem arra reagálsz amit én írtam, csak írsz valamit.
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2018.05.03. 05:58:51