czihaki#20
Thrawm Amit leírtam azt nem kigondoltam, hanem megtapasztaltam"" sajátos és nagyon ritka képességeim voltak, amit persze titokba kellett tartanom. az egyik képességem többet ért volna a másik rendszerben az oroszoknak, mint mostanság a műholdas leskelődésük más országok felett.-- szóval elhúrcoltak volna és kémkedésre kényszerithettek volna. Amit pedig a Földről tanitanak az iskolákban abból egy szó se igaz a földünk belső szerkezetével kapcsolatban!! Vagy csak teóriákat gyártottak a geófizikusok vagy sumák módon felsőbb" utasitásra elhallgatják az igazságot. A Földünk nem egy kihülő bolygó hanem épp forditva belülről kifelé haladva bomlott fel az idő folyamán és az óceánok alatt már veszélyessen vékony a kéreg== ez a valódi oka a globális felmelegedésnek és az egyre rapszódikusabb időjárásnak-- de sajno s egyre több lesz a földrengés, és egyre nagyobb a kéregrepedések és a tűzhányok keletkezése főleg az egyenlitői óceán vonalában.. Nem véletlen hogy amerika déli részén mindig olyan hatalmas viharok és pusztitó égörvények vannak --- mivel a keleti felén az óceán kérge már nagyon vékony és nagyon sok repedés van és az onnan kiáramló hő az okozza a légörvényeket!! A kéreg vékonysága okozza a jéghegyek olvadását és a óceán szintjének emelkedését is. A Földünk valamikor sokkal kisebb tömegű volt a belső felbomlása és a kéregfelé való hatalas erejű kifelényomódás növelte meg a felszint--Korunkra a belsejében a közepén kb. 2-3000km sugarú ÜRES Tér keletkezett ennek a közepén van a kb 500 km sugarú MAG!! Iszonyatos erővel és sebességgel forgatja a Fekete energia a izzó láva örvényeket a Tér-felett és ez mozgatja tulajdonképpen a Földünk szilárd kérgét is és biztositja a tengely körüli forgását. S közben fokozatossan bontja a még szilárd kérget. A Földünk aggonizál pár ezer év és elviselhetelenné fog válni-- s itt van az oka annak hogy most már közzéteszem, mert a emberiség lélek számát lehetelen lenne átmenteni egy élhető bolygóra-- viszont a felsőbb"" sumágk réteg" majd eltávozik, itt hagyva a nép-tömegeket pusztúlásra itélve !!! Nem tudományos okai vannak a hirtelen megszaporodott űrutazás vállalkozásoknak több népnél is....csak gondolkodj el ezen!!!