God of War 2018
-
Gratula! :)
Nálam is most pörgött le a credits, ez valami emberidegen volt...tényleg, totál szavak nincsenek...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bár azt hittem lesz még valami nagy über fight, de nyilván Baldurt szánták annak...
szerintem nem is csak hogy a PS4 éra, hanem talán az évtized élménye, akármilyen platformon :') nyilván nagy szavak, de nem véletlen...
Embertelen durva amit ezek az emberek(?!) összeraktak, nem csak technikailag, hanem játékmenetet meg storyt tekintve is, én kb majdnem elbőgtem magamat most a végén...
ez művészet tényleg, és a gaming egy iszonyat durván jelentős mérföldköve, fixen.
Hihetetlenül nagy utazás és élmény volt a játék, azt hiszem ez most megint kibaszott magasra tette a lécet - amit mindig azt hiszünk, hogy lehetetlen megugrani, de valamelyik bandának valahogy mindig sikerül...
Nagyon nagoyon kíváncsi leszek, hogy ezt majd hogyan folytatják - még 1-2 rész fixen van ebben a skandináv mitológiában, és ez nem is gond - valamint arra is kurvára, hogy majd ha egyszer az egyiptomi/azték mitológiából mit hoznak majd ki....dehát azt hiszem ez egy bő 10+ év lesz alsó hangon, mire megtudjuk... :( :D
Tengermély tiszteletem a Santa Monica és Cory felé!
majd muti a levelet, már hogyha meg szeretnéd mutatni :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.05.06. 03:04:47