Jurassic World Evolution
  • hawkie22
    #48
    Jó kérdés.
    Egyébként szerintem megéri a játék. Jelenleg 30 óránál járok vele és Isla Nublaron (a sandboxos sziget) még nem is voltam. Nincs meg még az összes dínó, ráadásul még nem mindegyik 100%-os DNS. Emellett van egy rakás küldetés még, illetve "jutalom" a küldetésekért (különféle épületek és dínók), amiket még fel kell oldanom, mint ahogy eddig nem mindegyik ásatási helyen voltam. Szóval van még mit csinálni.
    Most vagyok az 5. szigeten, Isla Sorna, ami sokak szerint az egyik legnehezebb az 5 közül. Itt, ha ügyesen csinálod, akkor helyböl van 9-14 Stegosaurusod már az elején, plusz egy Spinosaurusod, ami rengeteg pénzt spórol neked. Mivel van az elejétöl fogva ACU Station-öd, így csak karámot kell csinálni a Stegoknak meg a Spinonak. Nekem sajna kinyírták a Stegok a Spinosaurust, így csak a növényevök maradtak. Jelenleg 4 milla van a bankban, 3 nagy karámom van, összesen 20 dínóval 6 különféle fajból és most "gyártom" az elsö húsevömet (Gigantosaurus). De a küldetések elvégzése még bele fog kerülni 10-12 játékórámba biztosan. És mivel az eddig szigeteken nem sikerült még megcsinálnom az 5 csillagot (az is ad változtatható szín-DNS-t a dínókhoz), még azt is meg kéne valahogy csinálni. :)

    Majd ha minden dínó 100% és megvan minden épület és fejlesztés, akkor megyek át sandboxozni Nublarra. Addig meg csak teszem bele a játékórákat. Azt kell mondjam, hogy egy játékért, amibe 50+ órát teszek, arra szvsz megéri az 50 dollár/euró. És biztos, hogy hamarosan jönnek a DLC-k, patchek, javítások, miegymás a programhoz.