Jurassic World Evolution
  • hawkie22
    #39
    Én a 2. szigeten akartam megcsinálni az 5 csillagot, hogy meglegyen a 2. ásatási csoportom, de megakadtam 4,5 csillagon. Egyébként tényleg van mindig mit csinálni.
    A terület terén kinek mi számít hatalmasnak vagy éppen kicsinek. Eddig egy szigeten se volt helyproblémám. Nyilván, ha mindenhol minden dínót ketrecbe akarsz dugni, amit megtaláltál, akkor egész Európa nem lenne elég a ketreceknek. Most a 3. szigeten úgy csináltam, hogy a középsö részen van a sugárút az üzletekkel, északra 3 karámot alakítottam ki úgy, hogy a keltetö középen van és az elötte lévö kis ketrecböl nyílnak külön kapuk a nagyobb karámokhoz, egyikben van 6 raptor, a másikban 1 T-Rex, a harmadikban meg 3 Deinonychus. Ennyi a húsevö-állomány a parkban. Délen meg van egy kisebb karám, ahogy Gallimimusok, Edmontosaurusok és Parasaurolophusok vannak, valamint még délebbre egy ketrec a Diplodocusoknak (2 db). Brachiosaurusaim is voltak, de miután folyton rongálták a kerítést, így eladtam öket. Még délebbre van még egy nagy zöld terület, oda tudnék még telepíteni 2-3 kisebb karámot, de egyelöre elég ennyi is, minden eddig elérhetö fejlesztés kifejlesztve, most gyüjtögetem a fosszíliákat, hogy minden eddig megszerzett dínó 100% DNS-el legyen (van 21 db különféle felfedezett fajom eddig). Még hátravan ezen a szigeten a Science és Entertainment Mission, a Security már megvan. Szóval van még mit csinálni. 15+ milla a bankban, 3,5-4 csillag között ingadozom.

    P.s.: ha úgy csináljátok, vagy hasonlóan, mint én, akkor a 3. szigeten, meg úgy általában is, érdemes a húsevök ketreceihez saját ACU és Ranger állomást építeni, mert egyébként nagyon sokáig tartana az út a ketrecekhez.
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2018.06.13. 21:03:31