Jurassic World Evolution
  • CS@
    #114
    OFFtopik

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    sry a nagyon offért, de kikívánkozik :)
    Nagyon megkedvelnem továbbra se sikerült ezt a JWE második részt és most nem is erről, hanem a Planet Zoo –ról írnék.

    Annyira szerettem volna kipróbálni a Planet Zoo –t, hogy nem bírtam tovább, utánaolvasgattam mégjobban és egy jó steam –es akcióban számomra nagyon kedvező összegért megvettem néhány kiegészítővel együtt. Ezután még vettem ócsjé egy vezeték nélküli bill+egér kombót és előfizettem fél évre a GeforceNOW –ra. Mindez valószínűleg röhejesen/szánalmasan hangzik annak, akinek van egy gamer PC je, és leírva az, hogy egy Xbox –on Edge –ben futtatok egy Planet Zoo –t kicsit nekem is fura, de azért örülök, hogy erre is van lehetőség (amúgy ha összeszámolom anyagilag perpill kb. ottvan, mint a JWE2 – de az is igaz, hogy fél év múlva ez már változhat)

    Ahogy azt FrezeR írta elképesztő az a mennyiségű fantázia, ötlet, lehetőség és kreatívítás, ami ebbe a játékba került.
    És emellett rohadtul jól érződik benne az is, amit hawkie22 írt: Ha van egy nyugis vasárnap, akkor az ebéd utáni sziesztázás követően leülök elé, eltöltök vele 4-5órát és ezután úgy állok fel előle, hogy baszki nem is csináltam semmit :)
    kb. egy hónapnyi pöcsölés után is nagyon tetszik még ha néha kicsit olyan érzésem is van, hogy ez már helyenként túlzás, hogy itt meg még olyan aprócseprő szarságok is számítanak, hogy hogyan áll a kerítés tetején az a kis bizbasz mert, ha nem jól akkor a kismaki kitud mászni rajta. (na nem mintha lenne kismakim, mert ennyi idő alatt az exhibiteken kívül malacokat meg varánuszokat tenyésztek + a rajtam ragadt néhány teknőc)
    Hiába ugyanaz a cég nagyon fura, hogy mintha tényleg a két végletet látnám ebben a két játékban.