Jurassic World Evolution
  • CS@
    #103
    Az általam olvasott véleményekből nekem az jön le hogy ennek a játéknak az emberek 70-80%a szerint a sandboxban van/volt a „varázsa”, ahogy elnézem ők még nálam is kellemetlenebb helyzetben vannak, mert ahhoz, hogy ott szabadon játszhassanak egy csomó olyan dolgot kell csinálniuk, amihez egyáltalán semmi kedvük.
    én sose sandboxoztam az első résszel se, mert olyan dolgokat kedveltem benne, amit a többség nem, pl. sokan sérelmezték a területek nagyságát, nekem ez kimondottan tetszett, hogy mielőtt nekiálltam volna komoly dolgoknak előtte akár 10 percig nézegettem a térképet, hogy mi hogyan fog majd elférni ki kivel lesz majd párban. Tök jó volt, ahogy a kampányban haladtam előre és végül továbbjutottam az adott szigetről egy másikra aztán ott is haladtam és mentem tovább stb, utána egyszercsak gondoltam egyet és fogtam magam visszatértem akár a legelső szigetre, ahol aszontam most bezár a park és újjáépítem az egészet felhasználva az újabb két szigeten szerzett újdonságokat. Ráadásul ezt néha díjazta is s játék, mert volt, hogy új dolgok nyíltak meg. A sandboxal ellentétben megvolt benne azaz érzés, hogy a parknak jövedelmezően működnie kell olyan szinten, hogy az nyereséget hozzon vagy különben nincs pénz se fejlesztésre se inkubálásra, hiszen itt a források végesek.
    Tudom hülyén hangzik, de emiatt a sajátomnak éreztem az egész parkot benne a jószágokkal együtt. Volt, hogy a megtervezett T-Rex nagyon súlyos milliókat felemésztve 3adjára vagy akár 4edjére jutott odáig, hogy végre életképes példány lett belőle, de vigyorogtam, amikor az áttört kerítésen keresztül bambán bámult a látogatókra, mert semmi kedve nem volt kimenni hozzájuk a lakhelyéről :) (jójó az igaz, hogy aki bement hozzá azt megette, de azzal úgy voltam, hogy az meg is érdemli:)
    Itt a második részben egyenlőre nem találom a játékot.
    Szerintem a legkeményebb fanoknak is el kell ismerni, hogy ez a mostani kampány módnak nevezett izé egy tutorial és nem több.
    Majd ezután jön a Chaos mód, ami az a kategória, ahol majd a hozzám hasonló idióták idővel azt mondják, hogy nem olyan rossz ez … de valójában tudjuk, hogy egy idegesítő szarság, csakhát ez van ezt kell szeretni.
    Tény és való, hogy az első rész egyszerű volt, mint egy faék és ezért a többség valahol jogosan rinyált, de azért, ha most körbenézek a neten az elég egyértelmű, hogy valószínűleg nem ilyen jellegű változtatásokra gondoltak.
    A behozott menedzselések nekem egyenlőre egyáltalán nem tetszenek.
    Most komolyan én szóljak egy tudósnak, hogy hé gyökér már tökre fáradt vagy itt van 70rongy(ami nem opcionális) menj már el pihenni.
    én töltsek benzint a Jeepbe??
    A szerencsétlen doki kimegy megvizsgálni, hogy mi a baja a dinónak, de meggyógyítani nem tudja, majd csak ha hazaért és újra elmegy odáig.
    Azért ennyi fikázás után azt is megemlítem, hogy szerintem az egész valami elképesztően jól néz ki és ennek még mindig megvan a varázsa, hogy egy IRL fárasztó nap után csak bambán bámulok egy „karámot” az esti sörömmel és igazából nincs is kedvem ennél sokkal többhöz :)

    +konzolos vagyok, nincs látvány vagy FPS beli gondom XSX –en, nagyon durva bugom se volt eddig.
    DE ez nem az a platform, ahol elkényeztetik a játékosokat az ehhez hasonló játékokkal, így ez (bár elég szar) mentség arra, hogy ez ilyen lett, amilyen, mert úgysincs konkurencia és játszok vele énis így ahogy van. Viszont ha őszinte vagyok, akkor csöpög a nyálam egy PCs PlanetZoo –ért, amikor képeket vagy videókat látok belőle, pedig sose láttam élőben ;)