KisEmir#65
"Nem akarlak meggyőzni isten létezésében." Nem akarsz bizony! Azért ha mégis lennénk olyan kedvesek, kipróbálhatnánk a legújabb voodoot, mi? Jó tanács, ne csináld sokszor, elveszítheted a látásod, vagy ha mindenképp csinálni szeretnéd akkor legalább meleg fényű körtével tedd ezt! ---> "Itt egy példa: Ha kemény ember vagy és nem félős akkor kipróbálod... ...Amit látni fogsz az majd picit helyre billent. Nyugi nem egyszarvút fogsz látni.Én utána sokkot kaptam majd elbűvölt mire képes az élet és aki teremtette."
"Bár sajnálatot és dühöt érzek akárhányszor hozzátok hasonlóval találkozom. " Én hányingert, és szánalmat érzek akárhányszor hozzátok hasonlóval találkozom.
" A leghatalmasabb nevére sajnos nem akarnálak soha. " Melyikre a sok közül? Poliateistaként érdekel.( Nah érted poli :D)
"Az ember maga a bizonyíték arra hogy miért is létezik egy leghatalmasabb valami amit mi istennek hívunk néhányan. " Cukker. :+ A jóságos istened létét meg az afrikai éhező kölykök is alátámasztják.( Tudom sablon duma.) Mindjárt meg is akarod magyarázni , hogy a szenvedésükkel ugyebár célja van nekije(New agesek : Biztos nácik/komcsik/labancok stbstb voltak előző életükben!) . Személyes talit intézz el, az elég bizonyíték lesz nekem! Inkvizíciós módszerek kizárva!!!!!!!!
"Nyugodjék békében.Ateista volt. Kár." Ez egy idézet kedves fórumtársadtól! Aki, úgyszintén nem akart senkit megtéríteni :)