• yamato41
    #478
    Én fröcsögök személyeskedve?
    "óvodás szellemi szinten ragadtál sok tekintetben(ez korrelál a hívő mivoltoddal)"
    Vajon ezt ki írta? Köszönöm. Azért ezt nehéz másként érteni, minthogy az idézet írója óvodás szellemi szintűnek tart, mert istenhívő vagyok. Tudod, ez színtiszta náci tempó. Letagadhatod, elmismásolhatod, de ezt már csak egy nagyon kis lépés választja el a gázkamrától. Azért ezen gondolkozz el.
    Még annyi gerinc sem volt benned, hogy válaszoljál, csak a semmibe írsz...
    Ha vitát akarsz nyerni, akkor az neked akkora pálya, hogy megversz egy óvodás szellemi színvonalúnak tartott valakit? Húha, büszke lehetsz magadra. Tényleg.
    Hemzsegsz a rosszindulatú, agresszív előítéletek tömkelegétől, ez számtalanszor bebizonyosodott. A te dolgod. A te lelkiismereted. De ha a tudományos dolgokhoz is így állsz hozzá (márpedig miért állnál máshogyan), akkor csodálatos hiteltelen hiperhipokrita vagy. De még egyszer mondom, gondolkozz el az előítéleteiden és az ordító ismerethiányodon. Még nem késő. (De azért kívncsi lennék, hogy egy zuhanó repülőn mit tennél... Ne adja Isten, hogy ilyen helyzetbe kerülj, legmesszebb álljon tőlem ilyet kívánni neked, vagy bármely másik materiálpista elftárcsnak, csak teoretikusan merült fel.) Szép, hosszú életet kívánok, és azt, hogy egyszer nyisd ki az elmédet és halld meg azt, aki elhív... Minden jót!