• yamato41
    #308
    Nem támadok senkit. A jelzett illető maga is elismerte, hogy előítéleteiből fakadóan, jóhiszeműen mondva félreértelmezés miatt tulajdonított nekem olyan kijelentést, amit nem mondtam. Folyamatosan ezt csináljátok. Miközben azt sem tudjátok értelmezni, amit írtam, illetve ugyanarra többször is rákérdeztek, mert - gyanítom - lusták vagytok visszaolvasni.
    Őszintén szólva élveztem, hogy ennyire erőlködtök, de még a legegyszerűbb dolgot sem tudjátok bizonyítani. Egyetlen fegyveretek van, amiről azt gondoljátok, hogy le lehet győzni engem (vagy inkább rajtam keresztül az istenhitet), az pedig az előítélet. Csodásan megmutatkozott sok alkalommal is. Hányszor tulajdonítottatok nekem olyat, amihez még csak hasonlót sem írtam... Fingotok sincs a hitről (legjobb esetben a hitet a katolikus egyázzal aznosítjátok), jöttök itt gugliból szedett, kiragadott, Károli-fordítású félmondatokkal, aztán triumfáltok, mert nem vagyok hajlandó két mondatban válaszolni egy egyébként buta, de bonyolult látszatkérdésre. Közbe-közbe személyeskedő cicusozás, hülyézés is folyik, a hit gyalázása viszont folyamatos. Ha meg egy alkalommal visszaszólok, én vagyok a kurvaanyázó. És még énnekem futja "ilyen támadásokra"...
    Nem tudok mindenre válaszolni (valakire nem is akarok, bármennyire erőlködik), mert nincsen időm mindenre. Valamire meg röviden nem érdemes. Engedtessék meg, hogy magam választhassam meg, hogy mire akarok válaszolni. Már csak az arányok miatt is. Nyilván ti nem érzitek aránytalannak, hogy hatan-heten estek nekem. Ez nem baj, nem zavar, csak nekem viszont az itteni kapacitásom véges.