KisEmir#110
""Nem, nem az."
De, az. Nem véletlenül készültek újabb fordítások az adott kor nyelvén." Fun fact of the day.
"Miből? Komolyan kezdem azt hinni, hogy nem is velem, hanem egy szellemmel vitatkoztok." -->Idéztem tőled.---> Ez egy másik idézet.-->"Hívőként leírtam egy emberről, kár, hogy nem volt hívő." Hívő vagy, kész pont. Ajánlod Pál leveleit, és kikéred magadnak ha valaki idéz belőle beszarok! Gondoltam utánad szabadon megtehetem egy vers idézését. Fasisztoid g*ci.
"Tehát tényleg fogalmad sincs a hitről. Tehát olyan dolgot minősítesz, amiről fogalmad sincs. Fantasztikus érvelés. Tényleg, lassan te is kezdesz vágópistai "magasságba" jutni." Rendben magyarázd el, mert eddig csak vagdalkoztál. Nosza rajta! Ha esetleg nem sikerülne -> !!!!!!!!!!!!"Nekem hót mindegy,hogy gyakorló keresztény, gumimaci hívő vagy, felekezetbe jársz vagy se! Addig, amíg a hitedből fakadó arrogancia nem akadályozza az objektív megismerés útját."!!!!!!!!!!!!!!!
"Ez is sokminden elárul." A szeretetteljes vagdalkozásod is. :)
"Gyanítom valami gyagyi netes idézetkeresőben találtad, nyilván nem az egész könyvtár olvasása közben akadtál rá. Mindegy, mivel fogalmad sincs a hitről, értelmezni sem tudod. Még a hívőknek is hiheteltenül nehéz értelmezni, te meg csak így mellényzsebből." Ebben most félig meddig igazad van, tényleg google-znom kellett... :/ Ha, az idézet egyszerű kis vers számodra értelmezési problémát okoz, akkor nagy a baj. :)