• Sequoyah
    #95
    A kozhangulatot nem a sajto keltette, hanem a politika. A nyugati sajtora pedig jellemzo, es rengeteg pelda volt is ra, hogy amint van valami a kezukben, hajlamosak igencsak nekitamadni a politikanak.
    De egyebkent logikailag nem stimmel az egesz, mert ezzel azt mondod, hogy akkor tamogattak a republikanus Busht, most pedig eroteljesen tamadjak a szinten republikanus Trumpot? Ez igy semmilyen ideologianak nem felel meg. Aki tamadja Trumpot az jellemzoen tamadta Bush-t is. De jellemzoen a sajto inkabb haboruellenes szokott lenni, szoval se az ISIS se az Irak elleni haboru nem illik bele ebbe az allitolagos kepbe.

    Ha nem a kuruc.info-t akarod vedeni akkor egyaltalan miert beszelunk a nyugati sajtorol? Akkor aztan tenyleg semmi koze nincs az eredeti topichoz.


    Es tartom magam hozza, hogy egy okos ember nem kizarolag a mainstream sajtobol tajekozodik, es a mainstream sajtobol sem csak az egyiket koveti, hanem tobbet, es egymassal ellentetes oldalon allokat is. Abban igazad van, hogy barmelyik konkret hiroldalt hozod peldanak, lehet ervelni, hogy ok valamelyik iranyban elfogultak. De mivel mindegyik kicsit (vagy nagyon) masfele elfogult, ezert tobbet olvasva ezek semlegesitik egymast. Fokepp, mert alapvetoen fuggetlen oldalakrol van szo.
    Szemben az orosz propaganda-oldalakkal, akik kozponti vezerlessel ugyanazt a hirt terjesztik.