• Tetsuo
    #253
    Én szerintem minden kérdésedre válaszoltam... Hogy miért nem vonulok el a világtól, ha nem értek egyet az elvekkel amik mentén az működik? Ez lenne a nagy kérdés? :-) Hát azért, mert már lehetetlen félrevonulni. A polip csápja mindenhová elér - egyrészt nincs a földön olyan rejtett zug, ahol az ember független lehetne ettől a rendszertől; másrészt én is ebben nőttem fel, tehát nem tudnék átállni egy remete életmódra és nem vagyok szent, csupán felismertem a rosszat és apró lépésekkel távolodom tőle. ;-) Sajnos nem Istent dicsőítve (mondjuk környezettel harmonikus gazdálkodás), hanem zsidó praktikákat is használva (pénzpiaci kereskedés és haszontalan termékek értékesítése) dolgozom - egyelőre.
    Érdekes, hogy egyfajta gurunak, példával elöljáró "mesternek" akarsz látni engem :-D, pedig csak néhány tényt írtam le a világ működésével kapcsolatban a metafizikai tradíció aspektusából.
    1. Miért kellene nekem példát mutatni?
    2. Miért nem maradhatok anoním?
    3. Ha nem értesz egyet a leírtakkal, miért térsz ki előbb-utóbb a vitapartnered személyére? Miért nem próbálsz érvelni helyesen?

    Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2018.03.17. 20:11:25