• Tetsuo
    #239
    Én még olyanról nem hallottam, hogy valaki magával példálózna, mint az elit tagja, inkább olyanról, hogy ma már nem nagyon vannak nemesi képességű emberek.
    Nekem azt hiszem semmi bajom nem lett volna egy földműves életmóddal... ma már igen, mert nem értek hozzá, de ha ahhoz értenék, szívesen csinálnám, mint a legtöbben szívesen éltek aszerint a középkorban. Ezt modern gondolkodással nehéz elképzelni, de így van. Eleve kevesebbet dolgoztak akkor az emberek, mint ma, csak illik lenézni a középkort és a rosszat felnagyítani meg hazudni is akár szakkönyvekben, ezzel kapcsolatban.

    Hogy a zsidók átlagosan valamivel magasabb intelligenciájúak, mint átlagosan a fehérek, ez valószínűleg igaz, de aki Á-t mond, mondjon B-t is! Ne csak a polkorrekt fehérellenes vizsgálatok eredményeit mutassa, hanem mutassa be a többit is.
    "Jól uralkodáshoz" elsősorban nem a magas intelligencia szükséges, hanem más kvalitások. Manapság a legtöbb vezető pozícióban intelligens emberek ülnek, kivéve néhány díszbohócot, mégis az eddigi legrosszabb társadalmi rendszer valósult meg mára, ami elkerülhetetlenül az összeomlás felé halad. Ergo ez is igazolja, hogy pusztán az intelligencia nem elég...
    Ha egy király intelligens és kiműveli tudását, vagyis idővel bölcs lesz, de haragos, gőgös, kapzsi... az előbbi tulajdonság csak erősíti az utóbbiakat. :-)